Masquelier-Tinsy S.A.

Contactgegevens Masquelier-Tinsy S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Masquelier-Tinsy S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Masquelier-Tinsy S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Parmentier 40, B-7170 Manage, België

Telefoon (phone): (064) 520620 (064) 520620

Fax (fax): (064) 548939 (064) 548939

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Masquelier-Tinsy S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Masquelier-Tinsy S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Masquelier-Tinsy S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Masquelier-Tinsy S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Masquelier-Tinsy S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Masquelier-Tinsy S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Masquelier-Tinsy S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Masquelier-Tinsy S.A.
Products information Masquelier-Tinsy S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02250244140
Ondernemingsnummer: 5670013427
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Masquelier-Tinsy S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Masquelier-Tinsy S.A.
(Get full report from official database of BE for Masquelier-Tinsy S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Masquelier-Tinsy S.A.
Addition kinds of activities for Masquelier-Tinsy S.A.

725100. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
22310210. Worsted stoffen, breedgeweven | Worsted fabrics, broadwoven
50650103. Telefoonapparatuur | Telephone equipment
51490303. Fruit schil | Fruit peel
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec

Werken bij Masquelier-Tinsy S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Masquelier-Tinsy S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Masquelier-Tinsy S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Masquelier-Tinsy S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

Zoek naar antwoorden van Masquelier-Tinsy S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Masquelier-Tinsy S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Masquelier-Tinsy S.A.. Laat een reactie achter voor Masquelier-Tinsy S.A.. Masquelier-Tinsy S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Masquelier-Tinsy S.A.. Leave a respond for Masquelier-Tinsy S.A.. Masquelier-Tinsy S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Masquelier-Tinsy S.A. op de google maps. Adres en contacten Masquelier-Tinsy S.A.
Location of Masquelier-Tinsy S.A. on the google maps. Address and contacts of Masquelier-Tinsy S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Masquelier-Tinsy S.A. Masquelier-Tinsy S.A.: Destexhe Arnaud | PITA FRESH | All Office NV | Van Grootel Trucking B.V.B.A. | Regis Gilot

Other related companies as Masquelier-Tinsy S.A.: Destexhe Arnaud | PITA FRESH | All Office NV | Van Grootel Trucking B.V.B.A. | Regis Gilot

Masquelier-Tinsy S.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Masquelier-Tinsy S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02250244140. Het bedrijf Masquelier-Tinsy S.A. bevindt zich op het adres: Rue Parmentier 40, B-7170 Manage. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Masquelier-Tinsy S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Masquelier-Tinsy S.A. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Masquelier-Tinsy S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Masquelier-Tinsy S.A., openstaande posities, locatie van Masquelier-Tinsy S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Masquelier-Tinsy S.A. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Masquelier-Tinsy S.A., company assigned to the tax number BE02250244140. The company Masquelier-Tinsy S.A. is located at the address: Rue Parmentier 40, B-7170 Manage. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Masquelier-Tinsy S.A. were not found.
The main activity of Masquelier-Tinsy S.A. is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Masquelier-Tinsy S.A. is not available. You also can look at reviews of Masquelier-Tinsy S.A., open positions, location of Masquelier-Tinsy S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Masquelier-Tinsy S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Masquelier-Tinsy S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Masquelier-Tinsy S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Masquelier-Tinsy S.A., employees, financial statistics.