CAMPUS STUDIEBEGELEIDING

Contactgegevens CAMPUS STUDIEBEGELEIDING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMPUS STUDIEBEGELEIDING: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMPUS STUDIEBEGELEIDING

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Sint-Pietersplein 44,9000, België

Telefoon (phone): 09 244 55 55 09 244 55 55

Fax (fax): 09 244 55 44 09 244 55 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMPUS STUDIEBEGELEIDING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMPUS STUDIEBEGELEIDING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMPUS STUDIEBEGELEIDING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMPUS STUDIEBEGELEIDING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMPUS STUDIEBEGELEIDING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMPUS STUDIEBEGELEIDING
Products information CAMPUS STUDIEBEGELEIDING

BTW identificatienummer (tax): BE05338775634
Ondernemingsnummer: 3666381835
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CAMPUS STUDIEBEGELEIDING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMPUS STUDIEBEGELEIDING
(Get full report from official database of BE for CAMPUS STUDIEBEGELEIDING)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMPUS STUDIEBEGELEIDING
Addition kinds of activities for CAMPUS STUDIEBEGELEIDING

23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
24930100. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
39520214. Pantographs, voor het opstellen | Pantographs, for drafting
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations
89990903. Kernconsultant | Nuclear consultant

Werken bij CAMPUS STUDIEBEGELEIDING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMPUS STUDIEBEGELEIDING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMPUS STUDIEBEGELEIDING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMPUS STUDIEBEGELEIDING. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van sociaal contact? Wil je graag klanten bedienen en wegwijs maken in de winkel? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor de functie kassamedewerker Kortrijk

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van CAMPUS STUDIEBEGELEIDING in sociale netwerken
Look for responds of CAMPUS STUDIEBEGELEIDING in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMPUS STUDIEBEGELEIDING. Laat een reactie achter voor CAMPUS STUDIEBEGELEIDING. CAMPUS STUDIEBEGELEIDING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMPUS STUDIEBEGELEIDING. Leave a respond for CAMPUS STUDIEBEGELEIDING. CAMPUS STUDIEBEGELEIDING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMPUS STUDIEBEGELEIDING op de google maps. Adres en contacten CAMPUS STUDIEBEGELEIDING
Location of CAMPUS STUDIEBEGELEIDING on the google maps. Address and contacts of CAMPUS STUDIEBEGELEIDING

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMPUS STUDIEBEGELEIDING CAMPUS STUDIEBEGELEIDING: Aquafun | INSTITUT SUPERIEUR D'ARCHITECTURE SAINT-LUC DE WALLONIE | B & R NV | Project Support BVBA | Lasudry

Other related companies as CAMPUS STUDIEBEGELEIDING: Aquafun | INSTITUT SUPERIEUR D'ARCHITECTURE SAINT-LUC DE WALLONIE | B & R NV | Project Support BVBA | Lasudry

CAMPUS STUDIEBEGELEIDING is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05338775634. Het bedrijf CAMPUS STUDIEBEGELEIDING bevindt zich op het adres: Sint-Pietersplein 44,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CAMPUS STUDIEBEGELEIDING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMPUS STUDIEBEGELEIDING is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMPUS STUDIEBEGELEIDING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, openstaande posities, locatie van CAMPUS STUDIEBEGELEIDING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CAMPUS STUDIEBEGELEIDING is a company, that was registered 2003 in Gent region, Belgium. Full name of company is CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, company assigned to the tax number BE05338775634. The company CAMPUS STUDIEBEGELEIDING is located at the address: Sint-Pietersplein 44,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CAMPUS STUDIEBEGELEIDING were not found.
The main activity of CAMPUS STUDIEBEGELEIDING is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMPUS STUDIEBEGELEIDING is not available. You also can look at reviews of CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, open positions, location of CAMPUS STUDIEBEGELEIDING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMPUS STUDIEBEGELEIDING, employees, financial statistics.