B & R NV

Contactgegevens B & R NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & R NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & R NV

Regio (region): Schelle, België

Adres (address): Hulstlei 50A,2627, België

Telefoon (phone): 03 887 40 17 03 887 40 17

Fax (fax): 03 877 02 42 03 877 02 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & R NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & R NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & R NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & R NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & R NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & R NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & R NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & R NV
Products information B & R NV

BTW identificatienummer (tax): BE08105133056
Ondernemingsnummer: 9130981445
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in B & R NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & R NV
(Get full report from official database of BE for B & R NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & R NV
Addition kinds of activities for B & R NV

20460401. Glutenvoer | Gluten feed
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
35859901. Verwarming en airconditioning combinatie-eenheden | Heating and air conditioning combination units
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
51920000. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
75320101. Bekleding en versiering, automotive | Upholstery and trim shop, automotive

Werken bij B & R NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & R NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & R NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & R NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van B & R NV in sociale netwerken
Look for responds of B & R NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & R NV. Laat een reactie achter voor B & R NV. B & R NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & R NV. Leave a respond for B & R NV. B & R NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & R NV op de google maps. Adres en contacten B & R NV
Location of B & R NV on the google maps. Address and contacts of B & R NV

Andere gerelateerde bedrijven als come B & R NV B & R NV: Eureco Computers BVBA | Vannieuwkerke Computer Systems | ART MATERIAL TRADE SA | Van Thorre N.V. | Christophe Hassa

Other related companies as B & R NV: Eureco Computers BVBA | Vannieuwkerke Computer Systems | ART MATERIAL TRADE SA | Van Thorre N.V. | Christophe Hassa

B & R NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Schelle, België. De volledige naam van het bedrijf is B & R NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08105133056. Het bedrijf B & R NV bevindt zich op het adres: Hulstlei 50A,2627. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in B & R NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B & R NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & R NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & R NV, openstaande posities, locatie van B & R NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B & R NV is a company, that was registered 1995 in Schelle region, Belgium. Full name of company is B & R NV, company assigned to the tax number BE08105133056. The company B & R NV is located at the address: Hulstlei 50A,2627. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in B & R NV were not found.
The main activity of B & R NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B & R NV is not available. You also can look at reviews of B & R NV, open positions, location of B & R NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & R NV, Schelle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & R NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & R NV, Schelle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & R NV, employees, financial statistics.