Technisch Instituut Sint Jozef

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Technisch Instituut Sint Jozef
Private companiesBusiness Services • Technisch Instituut Sint Jozef

Contactgegevens Technisch Instituut Sint Jozef: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Technisch Instituut Sint Jozef: address, phone, fax, email, website, opening hours

Technisch Instituut Sint Jozef

Regio (region): Overpelt, België

Adres (address): Dorpsstraat 91,3900, België

Telefoon (phone): 011 64 11 57 011 64 11 57

Fax (fax): 011 66 31 53 011 66 31 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Technisch Instituut Sint Jozef: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Technisch Instituut Sint Jozef"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Technisch Instituut Sint Jozef"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Technisch Instituut Sint Jozef, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Technisch Instituut Sint Jozef. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Technisch Instituut Sint Jozef, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Technisch Instituut Sint Jozef. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Technisch Instituut Sint Jozef
Products information Technisch Instituut Sint Jozef

BTW identificatienummer (tax): BE02584228515
Ondernemingsnummer: 7902435302
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Technisch Instituut Sint Jozef zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Technisch Instituut Sint Jozef
(Get full report from official database of BE for Technisch Instituut Sint Jozef)

Aanvulling soorten activiteiten voor Technisch Instituut Sint Jozef
Addition kinds of activities for Technisch Instituut Sint Jozef

962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
20910329. Zalm, genezen, NSK | Salmon, cured, nsk
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
28249906. Fluorocarbonvezels | Fluorocarbon fibers
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
32990306. pleisterwerk | Stucco
38299906. Gasdetectoren | Gas detectors
49590201. Malaria controle | Malaria control
94510000. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs

Werken bij Technisch Instituut Sint Jozef: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Technisch Instituut Sint Jozef: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Technisch Instituut Sint Jozef. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Technisch Instituut Sint Jozef. Looking for open vacancies in other companies

  • CAM operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van Technisch Instituut Sint Jozef in sociale netwerken
Look for responds of Technisch Instituut Sint Jozef in social networks

Lees alle opmerkingen voor Technisch Instituut Sint Jozef. Laat een reactie achter voor Technisch Instituut Sint Jozef. Technisch Instituut Sint Jozef bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Technisch Instituut Sint Jozef. Leave a respond for Technisch Instituut Sint Jozef. Technisch Instituut Sint Jozef on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Technisch Instituut Sint Jozef op de google maps. Adres en contacten Technisch Instituut Sint Jozef
Location of Technisch Instituut Sint Jozef on the google maps. Address and contacts of Technisch Instituut Sint Jozef

Andere gerelateerde bedrijven als come Technisch Instituut Sint Jozef Technisch Instituut Sint Jozef: LL CONSULTING SPRL | INTER ET NATIONAL COMPAGNY SERVICE | Odyssee Productions BVBA | Radar Automation N.V. | ACP nv

Other related companies as Technisch Instituut Sint Jozef: LL CONSULTING SPRL | INTER ET NATIONAL COMPAGNY SERVICE | Odyssee Productions BVBA | Radar Automation N.V. | ACP nv

Technisch Instituut Sint Jozef is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Overpelt, België. De volledige naam van het bedrijf is Technisch Instituut Sint Jozef, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02584228515. Het bedrijf Technisch Instituut Sint Jozef bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 91,3900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 220,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Technisch Instituut Sint Jozef zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Technisch Instituut Sint Jozef is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Technisch Instituut Sint Jozef is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Technisch Instituut Sint Jozef, openstaande posities, locatie van Technisch Instituut Sint Jozef op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Technisch Instituut Sint Jozef is a company, that was registered 1993 in Overpelt region, Belgium. Full name of company is Technisch Instituut Sint Jozef, company assigned to the tax number BE02584228515. The company Technisch Instituut Sint Jozef is located at the address: Dorpsstraat 91,3900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 220,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Technisch Instituut Sint Jozef were not found.
The main activity of Technisch Instituut Sint Jozef is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Technisch Instituut Sint Jozef is not available. You also can look at reviews of Technisch Instituut Sint Jozef, open positions, location of Technisch Instituut Sint Jozef on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Technisch Instituut Sint Jozef, Overpelt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Technisch Instituut Sint Jozef, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Technisch Instituut Sint Jozef, Overpelt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Technisch Instituut Sint Jozef, employees, financial statistics.