Gemeenschapsschool v.Buiteng

Particuliere bedrijvencommunicatie • Gemeenschapsschool v.Buiteng
Private companiesCommunications • Gemeenschapsschool v.Buiteng

Contactgegevens Gemeenschapsschool v.Buiteng: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gemeenschapsschool v.Buiteng: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gemeenschapsschool v.Buiteng

Regio (region): Evergem, België

Adres (address): Vurstjen 27,9940, België

Telefoon (phone): 09 253 13 57 09 253 13 57

Fax (fax): 09 253 18 14 09 253 18 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gemeenschapsschool v.Buiteng: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gemeenschapsschool v.Buiteng"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gemeenschapsschool v.Buiteng"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gemeenschapsschool v.Buiteng, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gemeenschapsschool v.Buiteng. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gemeenschapsschool v.Buiteng, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gemeenschapsschool v.Buiteng. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gemeenschapsschool v.Buiteng
Products information Gemeenschapsschool v.Buiteng

BTW identificatienummer (tax): BE02215362548
Ondernemingsnummer: 9670410156
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gemeenschapsschool v.Buiteng zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gemeenschapsschool v.Buiteng
(Get full report from official database of BE for Gemeenschapsschool v.Buiteng)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gemeenschapsschool v.Buiteng
Addition kinds of activities for Gemeenschapsschool v.Buiteng

371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
517201. gassen | Gases
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
32970300. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij Gemeenschapsschool v.Buiteng: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gemeenschapsschool v.Buiteng: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gemeenschapsschool v.Buiteng. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gemeenschapsschool v.Buiteng. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Gemeenschapsschool v.Buiteng in sociale netwerken
Look for responds of Gemeenschapsschool v.Buiteng in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gemeenschapsschool v.Buiteng. Laat een reactie achter voor Gemeenschapsschool v.Buiteng. Gemeenschapsschool v.Buiteng bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gemeenschapsschool v.Buiteng. Leave a respond for Gemeenschapsschool v.Buiteng. Gemeenschapsschool v.Buiteng on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gemeenschapsschool v.Buiteng op de google maps. Adres en contacten Gemeenschapsschool v.Buiteng
Location of Gemeenschapsschool v.Buiteng on the google maps. Address and contacts of Gemeenschapsschool v.Buiteng

Andere gerelateerde bedrijven als come Gemeenschapsschool v.Buiteng Gemeenschapsschool v.Buiteng: LAMY G.C.N. Ets | Service Application & Soudage | Nutri Biolabs SA | All County Services sa | Varewyck, De Boeck Van Hest

Other related companies as Gemeenschapsschool v.Buiteng: LAMY G.C.N. Ets | Service Application & Soudage | Nutri Biolabs SA | All County Services sa | Varewyck, De Boeck Van Hest

Gemeenschapsschool v.Buiteng is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Evergem, België. De volledige naam van het bedrijf is Gemeenschapsschool v.Buiteng, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02215362548. Het bedrijf Gemeenschapsschool v.Buiteng bevindt zich op het adres: Vurstjen 27,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gemeenschapsschool v.Buiteng zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gemeenschapsschool v.Buiteng is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gemeenschapsschool v.Buiteng is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gemeenschapsschool v.Buiteng, openstaande posities, locatie van Gemeenschapsschool v.Buiteng op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gemeenschapsschool v.Buiteng is a company, that was registered 2010 in Evergem region, Belgium. Full name of company is Gemeenschapsschool v.Buiteng, company assigned to the tax number BE02215362548. The company Gemeenschapsschool v.Buiteng is located at the address: Vurstjen 27,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gemeenschapsschool v.Buiteng were not found.
The main activity of Gemeenschapsschool v.Buiteng is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gemeenschapsschool v.Buiteng is not available. You also can look at reviews of Gemeenschapsschool v.Buiteng, open positions, location of Gemeenschapsschool v.Buiteng on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gemeenschapsschool v.Buiteng, Evergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gemeenschapsschool v.Buiteng, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gemeenschapsschool v.Buiteng, Evergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gemeenschapsschool v.Buiteng, employees, financial statistics.