Nutri Biolabs SA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Nutri Biolabs SA
Private companiesCommunications • Nutri Biolabs SA

Contactgegevens Nutri Biolabs SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nutri Biolabs SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nutri Biolabs SA

Regio (region): Wezembeek-Oppem, België

Adres (address): Wanmolenlaan 29,1970, België

Telefoon (phone): 02 731 07 20 02 731 07 20

Fax (fax): 02 731 07 20; 02 731 27 13 02 731 07 20; 02 731 27 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nutri Biolabs SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nutri Biolabs SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nutri Biolabs SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nutri Biolabs SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nutri Biolabs SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nutri Biolabs SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nutri Biolabs SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nutri Biolabs SA
Products information Nutri Biolabs SA

BTW identificatienummer (tax): BE08534423828
Ondernemingsnummer: 3622161865
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Nutri Biolabs SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nutri Biolabs SA
(Get full report from official database of BE for Nutri Biolabs SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nutri Biolabs SA
Addition kinds of activities for Nutri Biolabs SA

14469900. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
17990801. Asbestverwijdering en inkapseling | Asbestos removal and encapsulation
22310104. Vloeren: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Skirtings: wool, mohair or similar fibers
35599918. Optische lensmachines | Optical lens machinery
36469901. Plafondsystemen, lichtgevend | Ceiling systems, luminous
50470307. Incontinente zorgproducten en benodigdheden | Incontinent care products and supplies
53119900. Warenhuizen, nec | Department stores, nec

Werken bij Nutri Biolabs SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nutri Biolabs SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nutri Biolabs SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nutri Biolabs SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van Nutri Biolabs SA in sociale netwerken
Look for responds of Nutri Biolabs SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nutri Biolabs SA. Laat een reactie achter voor Nutri Biolabs SA. Nutri Biolabs SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nutri Biolabs SA. Leave a respond for Nutri Biolabs SA. Nutri Biolabs SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nutri Biolabs SA op de google maps. Adres en contacten Nutri Biolabs SA
Location of Nutri Biolabs SA on the google maps. Address and contacts of Nutri Biolabs SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nutri Biolabs SA Nutri Biolabs SA: LA MAISON DU FREIN SPRL | DOVY KEUKENS/CUISINES | Epilepsie Kontaktgroep Ikaros VZW | Desco N.V. | Etablissement Deladrière S.P.R.L.

Other related companies as Nutri Biolabs SA: LA MAISON DU FREIN SPRL | DOVY KEUKENS/CUISINES | Epilepsie Kontaktgroep Ikaros VZW | Desco N.V. | Etablissement Deladrière S.P.R.L.

Nutri Biolabs SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Wezembeek-Oppem, België. De volledige naam van het bedrijf is Nutri Biolabs SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08534423828. Het bedrijf Nutri Biolabs SA bevindt zich op het adres: Wanmolenlaan 29,1970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 211,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Nutri Biolabs SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nutri Biolabs SA is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nutri Biolabs SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nutri Biolabs SA, openstaande posities, locatie van Nutri Biolabs SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nutri Biolabs SA is a company, that was registered 2016 in Wezembeek-Oppem region, Belgium. Full name of company is Nutri Biolabs SA, company assigned to the tax number BE08534423828. The company Nutri Biolabs SA is located at the address: Wanmolenlaan 29,1970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 211,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Nutri Biolabs SA were not found.
The main activity of Nutri Biolabs SA is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Nutri Biolabs SA is not available. You also can look at reviews of Nutri Biolabs SA, open positions, location of Nutri Biolabs SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nutri Biolabs SA, Wezembeek-Oppem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nutri Biolabs SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nutri Biolabs SA, Wezembeek-Oppem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nutri Biolabs SA, employees, financial statistics.