DOVY KEUKENS/CUISINES

Particuliere bedrijvencommunicatie • DOVY KEUKENS/CUISINES
Private companiesCommunications • DOVY KEUKENS/CUISINES

Contactgegevens DOVY KEUKENS/CUISINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOVY KEUKENS/CUISINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOVY KEUKENS/CUISINES

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Waterloose Steenweg 246A,1640, België

Telefoon (phone): 02 380 30 85 02 380 30 85

Fax (fax): +32 (82) 128-39-66 +32 (82) 128-39-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOVY KEUKENS/CUISINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOVY KEUKENS/CUISINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOVY KEUKENS/CUISINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOVY KEUKENS/CUISINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOVY KEUKENS/CUISINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOVY KEUKENS/CUISINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOVY KEUKENS/CUISINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOVY KEUKENS/CUISINES
Products information DOVY KEUKENS/CUISINES

BTW identificatienummer (tax): BE04546936035
Ondernemingsnummer: 4620269775
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DOVY KEUKENS/CUISINES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOVY KEUKENS/CUISINES
(Get full report from official database of BE for DOVY KEUKENS/CUISINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOVY KEUKENS/CUISINES
Addition kinds of activities for DOVY KEUKENS/CUISINES

211100. sigaretten | Cigarettes
12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
20220104. Wei, rauw of vloeibaar | Whey, raw or liquid
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
35969905. Mail schalen | Mail scales
82110206. Privé basisschool | Private elementary school
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij DOVY KEUKENS/CUISINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOVY KEUKENS/CUISINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOVY KEUKENS/CUISINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOVY KEUKENS/CUISINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

    Type: Studentenjob

    opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van DOVY KEUKENS/CUISINES in sociale netwerken
Look for responds of DOVY KEUKENS/CUISINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOVY KEUKENS/CUISINES. Laat een reactie achter voor DOVY KEUKENS/CUISINES. DOVY KEUKENS/CUISINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOVY KEUKENS/CUISINES. Leave a respond for DOVY KEUKENS/CUISINES. DOVY KEUKENS/CUISINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOVY KEUKENS/CUISINES op de google maps. Adres en contacten DOVY KEUKENS/CUISINES
Location of DOVY KEUKENS/CUISINES on the google maps. Address and contacts of DOVY KEUKENS/CUISINES

Andere gerelateerde bedrijven als come DOVY KEUKENS/CUISINES DOVY KEUKENS/CUISINES: Van Landuyt NV | EXPRESS CLEANER BVBA | Saeys | Avoux | architecte

Other related companies as DOVY KEUKENS/CUISINES: Van Landuyt NV | EXPRESS CLEANER BVBA | Saeys | Avoux | architecte

DOVY KEUKENS/CUISINES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is DOVY KEUKENS/CUISINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04546936035. Het bedrijf DOVY KEUKENS/CUISINES bevindt zich op het adres: Waterloose Steenweg 246A,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DOVY KEUKENS/CUISINES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOVY KEUKENS/CUISINES is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOVY KEUKENS/CUISINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOVY KEUKENS/CUISINES, openstaande posities, locatie van DOVY KEUKENS/CUISINES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOVY KEUKENS/CUISINES is a company, that was registered 1989 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is DOVY KEUKENS/CUISINES, company assigned to the tax number BE04546936035. The company DOVY KEUKENS/CUISINES is located at the address: Waterloose Steenweg 246A,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DOVY KEUKENS/CUISINES were not found.
The main activity of DOVY KEUKENS/CUISINES is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOVY KEUKENS/CUISINES is not available. You also can look at reviews of DOVY KEUKENS/CUISINES, open positions, location of DOVY KEUKENS/CUISINES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOVY KEUKENS/CUISINES, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOVY KEUKENS/CUISINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOVY KEUKENS/CUISINES, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOVY KEUKENS/CUISINES, employees, financial statistics.