Universiteit Antwerpen

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Universiteit Antwerpen
Private companiesHealth Services • Universiteit Antwerpen

Contactgegevens Universiteit Antwerpen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Universiteit Antwerpen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Universiteit Antwerpen

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Prinsstraat 13,2000, België

Telefoon (phone): 03 220 41 11 03 220 41 11

Fax (fax): 03 220 44 20 03 220 44 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Universiteit Antwerpen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Universiteit Antwerpen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Universiteit Antwerpen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Universiteit Antwerpen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Universiteit Antwerpen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Universiteit Antwerpen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Universiteit Antwerpen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Universiteit Antwerpen
Products information Universiteit Antwerpen

BTW identificatienummer (tax): BE04205535888
Ondernemingsnummer: 5506042480
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Universiteit Antwerpen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Universiteit Antwerpen
(Get full report from official database of BE for Universiteit Antwerpen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Universiteit Antwerpen
Addition kinds of activities for Universiteit Antwerpen

5431. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
20479902. Hondenvoer | Dog food
50840804. takels | Hoists
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij Universiteit Antwerpen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Universiteit Antwerpen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Universiteit Antwerpen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Universiteit Antwerpen. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van Universiteit Antwerpen in sociale netwerken
Look for responds of Universiteit Antwerpen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Universiteit Antwerpen. Laat een reactie achter voor Universiteit Antwerpen. Universiteit Antwerpen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Universiteit Antwerpen. Leave a respond for Universiteit Antwerpen. Universiteit Antwerpen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Universiteit Antwerpen op de google maps. Adres en contacten Universiteit Antwerpen
Location of Universiteit Antwerpen on the google maps. Address and contacts of Universiteit Antwerpen

Andere gerelateerde bedrijven als come Universiteit Antwerpen Universiteit Antwerpen: De Bock L V | Cappoen Elektro NV | Provinciaal Instituut voor Tuinbouwonderwijs | Union Francophone des Belges à l'Etranger | Scheidt & Bachmann BVBA

Other related companies as Universiteit Antwerpen: De Bock L V | Cappoen Elektro NV | Provinciaal Instituut voor Tuinbouwonderwijs | Union Francophone des Belges à l'Etranger | Scheidt & Bachmann BVBA

Universiteit Antwerpen is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Universiteit Antwerpen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04205535888. Het bedrijf Universiteit Antwerpen bevindt zich op het adres: Prinsstraat 13,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Universiteit Antwerpen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Universiteit Antwerpen is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Universiteit Antwerpen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Universiteit Antwerpen, openstaande posities, locatie van Universiteit Antwerpen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Universiteit Antwerpen is a company, that was registered 1995 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Universiteit Antwerpen, company assigned to the tax number BE04205535888. The company Universiteit Antwerpen is located at the address: Prinsstraat 13,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Universiteit Antwerpen were not found.
The main activity of Universiteit Antwerpen is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Universiteit Antwerpen is not available. You also can look at reviews of Universiteit Antwerpen, open positions, location of Universiteit Antwerpen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Universiteit Antwerpen, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Universiteit Antwerpen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Universiteit Antwerpen, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Universiteit Antwerpen, employees, financial statistics.