Scheidt & Bachmann BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Scheidt & Bachmann BVBA
Private companiesHealth Services • Scheidt & Bachmann BVBA

Contactgegevens Scheidt & Bachmann BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scheidt & Bachmann BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scheidt & Bachmann BVBA

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Minervastraat 4,1930, België

Telefoon (phone): 02 704 43 60 02 704 43 60

Fax (fax): 02 704 43 69 02 704 43 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scheidt & Bachmann BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scheidt & Bachmann BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scheidt & Bachmann BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scheidt & Bachmann BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scheidt & Bachmann BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scheidt & Bachmann BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scheidt & Bachmann BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scheidt & Bachmann BVBA
Products information Scheidt & Bachmann BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07785980224
Ondernemingsnummer: 9662170410
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Scheidt & Bachmann BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scheidt & Bachmann BVBA
(Get full report from official database of BE for Scheidt & Bachmann BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scheidt & Bachmann BVBA
Addition kinds of activities for Scheidt & Bachmann BVBA

02599903. Fazant boerderij | Pheasant farm
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
56999900. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
79970403. Polo club, lidmaatschap | Polo club, membership

Werken bij Scheidt & Bachmann BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scheidt & Bachmann BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scheidt & Bachmann BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scheidt & Bachmann BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

 • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

 • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

 • Magazijnier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

 • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

 • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

 • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: POKER FRIET

  Type: Studentenjob

  Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

 • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

 • Technische bachelor (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

 • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

 • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van Scheidt & Bachmann BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Scheidt & Bachmann BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scheidt & Bachmann BVBA. Laat een reactie achter voor Scheidt & Bachmann BVBA. Scheidt & Bachmann BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scheidt & Bachmann BVBA. Leave a respond for Scheidt & Bachmann BVBA. Scheidt & Bachmann BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scheidt & Bachmann BVBA op de google maps. Adres en contacten Scheidt & Bachmann BVBA
Location of Scheidt & Bachmann BVBA on the google maps. Address and contacts of Scheidt & Bachmann BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Scheidt & Bachmann BVBA Scheidt & Bachmann BVBA: Quality Cars | SANAC NV | Achene concept sa | Boydens R | Philomac

Other related companies as Scheidt & Bachmann BVBA: Quality Cars | SANAC NV | Achene concept sa | Boydens R | Philomac

Scheidt & Bachmann BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is Scheidt & Bachmann BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07785980224. Het bedrijf Scheidt & Bachmann BVBA bevindt zich op het adres: Minervastraat 4,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Scheidt & Bachmann BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scheidt & Bachmann BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scheidt & Bachmann BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scheidt & Bachmann BVBA, openstaande posities, locatie van Scheidt & Bachmann BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scheidt & Bachmann BVBA is a company, that was registered 2000 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is Scheidt & Bachmann BVBA, company assigned to the tax number BE07785980224. The company Scheidt & Bachmann BVBA is located at the address: Minervastraat 4,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 111,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Scheidt & Bachmann BVBA were not found.
The main activity of Scheidt & Bachmann BVBA is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Scheidt & Bachmann BVBA is not available. You also can look at reviews of Scheidt & Bachmann BVBA, open positions, location of Scheidt & Bachmann BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scheidt & Bachmann BVBA, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scheidt & Bachmann BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scheidt & Bachmann BVBA, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scheidt & Bachmann BVBA, employees, financial statistics.