STUDENTENHOME MERCATOR

Contactgegevens STUDENTENHOME MERCATOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDENTENHOME MERCATOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDENTENHOME MERCATOR

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Nonnemeersstraat 21,9000, België

Telefoon (phone): 09 267 11 60 09 267 11 60

Fax (fax): +32 (12) 700-53-42 +32 (12) 700-53-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDENTENHOME MERCATOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDENTENHOME MERCATOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDENTENHOME MERCATOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDENTENHOME MERCATOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDENTENHOME MERCATOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDENTENHOME MERCATOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDENTENHOME MERCATOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDENTENHOME MERCATOR
Products information STUDENTENHOME MERCATOR

BTW identificatienummer (tax): BE05587341308
Ondernemingsnummer: 6482452392
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in STUDENTENHOME MERCATOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDENTENHOME MERCATOR
(Get full report from official database of BE for STUDENTENHOME MERCATOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDENTENHOME MERCATOR
Addition kinds of activities for STUDENTENHOME MERCATOR

235399. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
20150405. Spel, klein: geslacht en gekleed | Game, small: slaughtered and dressed
20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)
39990508. Pijp schoonmakers | Pipe cleaners

Werken bij STUDENTENHOME MERCATOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDENTENHOME MERCATOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDENTENHOME MERCATOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDENTENHOME MERCATOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van STUDENTENHOME MERCATOR in sociale netwerken
Look for responds of STUDENTENHOME MERCATOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDENTENHOME MERCATOR. Laat een reactie achter voor STUDENTENHOME MERCATOR. STUDENTENHOME MERCATOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDENTENHOME MERCATOR. Leave a respond for STUDENTENHOME MERCATOR. STUDENTENHOME MERCATOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDENTENHOME MERCATOR op de google maps. Adres en contacten STUDENTENHOME MERCATOR
Location of STUDENTENHOME MERCATOR on the google maps. Address and contacts of STUDENTENHOME MERCATOR

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDENTENHOME MERCATOR STUDENTENHOME MERCATOR: Everaert W | De Beir-Interphila BVBA | Vegas BVBA | Visualpub | MARBRERIE CROMBE

Other related companies as STUDENTENHOME MERCATOR: Everaert W | De Beir-Interphila BVBA | Vegas BVBA | Visualpub | MARBRERIE CROMBE

STUDENTENHOME MERCATOR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDENTENHOME MERCATOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05587341308. Het bedrijf STUDENTENHOME MERCATOR bevindt zich op het adres: Nonnemeersstraat 21,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STUDENTENHOME MERCATOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDENTENHOME MERCATOR is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDENTENHOME MERCATOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDENTENHOME MERCATOR, openstaande posities, locatie van STUDENTENHOME MERCATOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STUDENTENHOME MERCATOR is a company, that was registered 2010 in Gent region, Belgium. Full name of company is STUDENTENHOME MERCATOR, company assigned to the tax number BE05587341308. The company STUDENTENHOME MERCATOR is located at the address: Nonnemeersstraat 21,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STUDENTENHOME MERCATOR were not found.
The main activity of STUDENTENHOME MERCATOR is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDENTENHOME MERCATOR is not available. You also can look at reviews of STUDENTENHOME MERCATOR, open positions, location of STUDENTENHOME MERCATOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDENTENHOME MERCATOR, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDENTENHOME MERCATOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDENTENHOME MERCATOR, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDENTENHOME MERCATOR, employees, financial statistics.