De Beir-Interphila BVBA

Contactgegevens De Beir-Interphila BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Beir-Interphila BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Beir-Interphila BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Sint-Baafsplein 4,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 46 80 09 225 46 80

Fax (fax): +32 (84) 883-74-13 +32 (84) 883-74-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Beir-Interphila BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Beir-Interphila BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Beir-Interphila BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Beir-Interphila BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Beir-Interphila BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Beir-Interphila BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Beir-Interphila BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Beir-Interphila BVBA
Products information De Beir-Interphila BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05426940917
Ondernemingsnummer: 6594512939
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Beir-Interphila BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Beir-Interphila BVBA
(Get full report from official database of BE for De Beir-Interphila BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Beir-Interphila BVBA
Addition kinds of activities for De Beir-Interphila BVBA

177102. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
14590300. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
35310804. Bucket of scarifier tanden | Bucket or scarifier teeth
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec

Werken bij De Beir-Interphila BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Beir-Interphila BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Beir-Interphila BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Beir-Interphila BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van De Beir-Interphila BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Beir-Interphila BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Beir-Interphila BVBA. Laat een reactie achter voor De Beir-Interphila BVBA. De Beir-Interphila BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Beir-Interphila BVBA. Leave a respond for De Beir-Interphila BVBA. De Beir-Interphila BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Beir-Interphila BVBA op de google maps. Adres en contacten De Beir-Interphila BVBA
Location of De Beir-Interphila BVBA on the google maps. Address and contacts of De Beir-Interphila BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Beir-Interphila BVBA De Beir-Interphila BVBA: Taevertex N.V. | Alinea | Graph and Graph | Houthandel Van Den Branden | FOODMAKERS NV

Other related companies as De Beir-Interphila BVBA: Taevertex N.V. | Alinea | Graph and Graph | Houthandel Van Den Branden | FOODMAKERS NV

De Beir-Interphila BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is De Beir-Interphila BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05426940917. Het bedrijf De Beir-Interphila BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Baafsplein 4,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Beir-Interphila BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Beir-Interphila BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Beir-Interphila BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Beir-Interphila BVBA, openstaande posities, locatie van De Beir-Interphila BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Beir-Interphila BVBA is a company, that was registered 1997 in Gent region, Belgium. Full name of company is De Beir-Interphila BVBA, company assigned to the tax number BE05426940917. The company De Beir-Interphila BVBA is located at the address: Sint-Baafsplein 4,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Beir-Interphila BVBA were not found.
The main activity of De Beir-Interphila BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Beir-Interphila BVBA is not available. You also can look at reviews of De Beir-Interphila BVBA, open positions, location of De Beir-Interphila BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Beir-Interphila BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Beir-Interphila BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Beir-Interphila BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Beir-Interphila BVBA, employees, financial statistics.