Conservatoire Royal de Musique

Contactgegevens Conservatoire Royal de Musique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Conservatoire Royal de Musique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Conservatoire Royal de Musique

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Rue de Nimy 7,7000, België

Telefoon (phone): 065 34 73 77 065 34 73 77

Fax (fax): 065 34 99 06 065 34 99 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Conservatoire Royal de Musique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Conservatoire Royal de Musique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Conservatoire Royal de Musique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Conservatoire Royal de Musique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Conservatoire Royal de Musique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Conservatoire Royal de Musique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Conservatoire Royal de Musique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Conservatoire Royal de Musique
Products information Conservatoire Royal de Musique

BTW identificatienummer (tax): BE08645935058
Ondernemingsnummer: 9400421142
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Conservatoire Royal de Musique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Conservatoire Royal de Musique
(Get full report from official database of BE for Conservatoire Royal de Musique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Conservatoire Royal de Musique
Addition kinds of activities for Conservatoire Royal de Musique

384199. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
09190100. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
25110500. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
26750204. Jacquard (textiel weven) kaarten: van aangekochte materialen | Jacquard (textile weaving) cards: from purchased materials
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
36410106. Lampen, fluorescerend, elektrisch | Lamps, fluorescent, electric
36610204. Telegraaf station apparatuur en onderdelen, draad | Telegraph station equipment and parts, wire
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus

Werken bij Conservatoire Royal de Musique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Conservatoire Royal de Musique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Conservatoire Royal de Musique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Conservatoire Royal de Musique. Looking for open vacancies in other companies

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

Zoek naar antwoorden van Conservatoire Royal de Musique in sociale netwerken
Look for responds of Conservatoire Royal de Musique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Conservatoire Royal de Musique. Laat een reactie achter voor Conservatoire Royal de Musique. Conservatoire Royal de Musique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Conservatoire Royal de Musique. Leave a respond for Conservatoire Royal de Musique. Conservatoire Royal de Musique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Conservatoire Royal de Musique op de google maps. Adres en contacten Conservatoire Royal de Musique
Location of Conservatoire Royal de Musique on the google maps. Address and contacts of Conservatoire Royal de Musique

Andere gerelateerde bedrijven als come Conservatoire Royal de Musique Conservatoire Royal de Musique: Amart SA | Art of Noise Group BVBA | Colora Kontich | Van Hecke BVBA | GILBERTE EEMAN

Other related companies as Conservatoire Royal de Musique: Amart SA | Art of Noise Group BVBA | Colora Kontich | Van Hecke BVBA | GILBERTE EEMAN

Conservatoire Royal de Musique is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is Conservatoire Royal de Musique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08645935058. Het bedrijf Conservatoire Royal de Musique bevindt zich op het adres: Rue de Nimy 7,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Conservatoire Royal de Musique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Conservatoire Royal de Musique is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Conservatoire Royal de Musique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Conservatoire Royal de Musique, openstaande posities, locatie van Conservatoire Royal de Musique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Conservatoire Royal de Musique is a company, that was registered 2007 in Mons region, Belgium. Full name of company is Conservatoire Royal de Musique, company assigned to the tax number BE08645935058. The company Conservatoire Royal de Musique is located at the address: Rue de Nimy 7,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 242,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Conservatoire Royal de Musique were not found.
The main activity of Conservatoire Royal de Musique is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Conservatoire Royal de Musique is not available. You also can look at reviews of Conservatoire Royal de Musique, open positions, location of Conservatoire Royal de Musique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Conservatoire Royal de Musique, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Conservatoire Royal de Musique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Conservatoire Royal de Musique, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Conservatoire Royal de Musique, employees, financial statistics.