GILBERTE EEMAN

Contactgegevens GILBERTE EEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERTE EEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERTE EEMAN

Regio (region): CHATELET, 6200 - BE, België

Adres (address): Rue De Couillet N269, België

Telefoon (phone): 32497410253 32497410253

Fax (fax): +32 (64) 898-32-72 +32 (64) 898-32-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERTE EEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERTE EEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERTE EEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERTE EEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERTE EEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERTE EEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERTE EEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERTE EEMAN
Products information GILBERTE EEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE07550048828
Ondernemingsnummer: 3200286865
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 324,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GILBERTE EEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERTE EEMAN
(Get full report from official database of BE for GILBERTE EEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERTE EEMAN
Addition kinds of activities for GILBERTE EEMAN

3061. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
14749900. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
30890503. Reddingsvlotten, nonrigid: kunststoffen | Life rafts, nonrigid: plastics
38619903. Projectoren, stilstaande of geluidsfragmenten | Projectors, still or motion picture, silent or sound
50519910. Strip, metaal | Strip, metal
57199901. Badtoebehoren | Bath accessories
59990803. Voeder- en boerderygebruik | Feed and farm supply
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental
79920000. Openbare golfbanen | Public golf courses

Werken bij GILBERTE EEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERTE EEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERTE EEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERTE EEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmederwerker - DAG (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    inpak van de afgewerkte goederen (tapijt) Dagwerk : 7u-12u/13u15 – 16u30 Vrijdag 7u-15u15 doorwerken.

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Erpe-Mere (38u) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van GILBERTE EEMAN in sociale netwerken
Look for responds of GILBERTE EEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERTE EEMAN. Laat een reactie achter voor GILBERTE EEMAN. GILBERTE EEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERTE EEMAN. Leave a respond for GILBERTE EEMAN. GILBERTE EEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERTE EEMAN op de google maps. Adres en contacten GILBERTE EEMAN
Location of GILBERTE EEMAN on the google maps. Address and contacts of GILBERTE EEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERTE EEMAN GILBERTE EEMAN: Trea (De) BVBA | PIONEER/THIERRY | De Winter E BVBA | Cipac New SA | Lotec Belgium NV

Other related companies as GILBERTE EEMAN: Trea (De) BVBA | PIONEER/THIERRY | De Winter E BVBA | Cipac New SA | Lotec Belgium NV

GILBERTE EEMAN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio CHATELET, 6200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERTE EEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07550048828. Het bedrijf GILBERTE EEMAN bevindt zich op het adres: Rue De Couillet N269. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 324,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GILBERTE EEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILBERTE EEMAN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERTE EEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERTE EEMAN, openstaande posities, locatie van GILBERTE EEMAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GILBERTE EEMAN is a company, that was registered 2006 in CHATELET, 6200 - BE region, Belgium. Full name of company is GILBERTE EEMAN, company assigned to the tax number BE07550048828. The company GILBERTE EEMAN is located at the address: Rue De Couillet N269. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 324,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GILBERTE EEMAN were not found.
The main activity of GILBERTE EEMAN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERTE EEMAN is not available. You also can look at reviews of GILBERTE EEMAN, open positions, location of GILBERTE EEMAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERTE EEMAN, CHATELET, 6200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERTE EEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERTE EEMAN, CHATELET, 6200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERTE EEMAN, employees, financial statistics.