AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)

Contactgegevens AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES): address, phone, fax, email, website, opening hours

AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)

Regio (region): Namur (Saint-Servais), België

Adres (address): Rue de Bricgniot 205,5002, België

Telefoon (phone): 081 73 12 34 081 73 12 34

Fax (fax): +32 (60) 373-86-90 +32 (60) 373-86-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)
Products information AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)

BTW identificatienummer (tax): BE04283538818
Ondernemingsnummer: 8040588378
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)
(Get full report from official database of BE for AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES))

Aanvulling soorten activiteiten voor AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)
Addition kinds of activities for AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)

325501. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
507401. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
581299. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
26210911. Dakbedekkingsvoorraad | Roofing felt stock
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
36740302. Fotogeleidende cellen | Photoconductive cells
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
54119905. Kruidenierswinkels, onafhankelijk | Grocery stores, independent
73740103. Computer tijd delen | Computer time-sharing

Werken bij AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES). Looking for open vacancies in other companies

  • Packer twee ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) in sociale netwerken
Look for responds of AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES). Laat een reactie achter voor AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES). AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES). Leave a respond for AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES). AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) op de google maps. Adres en contacten AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)
Location of AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) on the google maps. Address and contacts of AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES)

Andere gerelateerde bedrijven als come AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES): Doublegum | E.V.S. | PAINTBALL BATTLEFIELD | Altra-Colin S.A. | Guy Fierens

Other related companies as AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES): Doublegum | E.V.S. | PAINTBALL BATTLEFIELD | Altra-Colin S.A. | Guy Fierens

AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Namur (Saint-Servais), België. De volledige naam van het bedrijf is AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04283538818. Het bedrijf AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) bevindt zich op het adres: Rue de Bricgniot 205,5002. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), openstaande posities, locatie van AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) is a company, that was registered 2006 in Namur (Saint-Servais) region, Belgium. Full name of company is AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), company assigned to the tax number BE04283538818. The company AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) is located at the address: Rue de Bricgniot 205,5002. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) were not found.
The main activity of AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) is not available. You also can look at reviews of AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), open positions, location of AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), Namur (Saint-Servais): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), Namur (Saint-Servais): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES), employees, financial statistics.