PAINTBALL BATTLEFIELD

Contactgegevens PAINTBALL BATTLEFIELD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAINTBALL BATTLEFIELD: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAINTBALL BATTLEFIELD

Regio (region): Hooglede (Gits), België

Adres (address): Bruggesteenweg 75,8830, België

Telefoon (phone): 051 24 16 09 051 24 16 09

Fax (fax): 051 24 16 09 051 24 16 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAINTBALL BATTLEFIELD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAINTBALL BATTLEFIELD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAINTBALL BATTLEFIELD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAINTBALL BATTLEFIELD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAINTBALL BATTLEFIELD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAINTBALL BATTLEFIELD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAINTBALL BATTLEFIELD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAINTBALL BATTLEFIELD
Products information PAINTBALL BATTLEFIELD

BTW identificatienummer (tax): BE05818603515
Ondernemingsnummer: 1574310302
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PAINTBALL BATTLEFIELD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAINTBALL BATTLEFIELD
(Get full report from official database of BE for PAINTBALL BATTLEFIELD)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAINTBALL BATTLEFIELD
Addition kinds of activities for PAINTBALL BATTLEFIELD

7349. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
27210204. Televisieschema's: uitgeverij en drukwerk | Television schedules: publishing and printing
27590400. Publicatiedruk | Publication printing
28999912. Deicing of ontdooien van vloeistof | Deicing or defrosting fluid
36740102. Diodes, vaste toestand (germanium, silicium, enz.) | Diodes, solid state (germanium, silicon, etc.)
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order
80930102. Ontgiftingscentrum, polikliniek | Detoxification center, outpatient

Werken bij PAINTBALL BATTLEFIELD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAINTBALL BATTLEFIELD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAINTBALL BATTLEFIELD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAINTBALL BATTLEFIELD. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Orderbegeleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van PAINTBALL BATTLEFIELD in sociale netwerken
Look for responds of PAINTBALL BATTLEFIELD in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAINTBALL BATTLEFIELD. Laat een reactie achter voor PAINTBALL BATTLEFIELD. PAINTBALL BATTLEFIELD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAINTBALL BATTLEFIELD. Leave a respond for PAINTBALL BATTLEFIELD. PAINTBALL BATTLEFIELD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAINTBALL BATTLEFIELD op de google maps. Adres en contacten PAINTBALL BATTLEFIELD
Location of PAINTBALL BATTLEFIELD on the google maps. Address and contacts of PAINTBALL BATTLEFIELD

Andere gerelateerde bedrijven als come PAINTBALL BATTLEFIELD PAINTBALL BATTLEFIELD: LIBRAIRIE-Hingot-Nivelles SA | Heindryckx NV | Inoxytra Product SA | Ans Générale Peinture SPRL | TDS GROUP

Other related companies as PAINTBALL BATTLEFIELD: LIBRAIRIE-Hingot-Nivelles SA | Heindryckx NV | Inoxytra Product SA | Ans Générale Peinture SPRL | TDS GROUP

PAINTBALL BATTLEFIELD is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Hooglede (Gits), België. De volledige naam van het bedrijf is PAINTBALL BATTLEFIELD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05818603515. Het bedrijf PAINTBALL BATTLEFIELD bevindt zich op het adres: Bruggesteenweg 75,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 307,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PAINTBALL BATTLEFIELD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAINTBALL BATTLEFIELD is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAINTBALL BATTLEFIELD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAINTBALL BATTLEFIELD, openstaande posities, locatie van PAINTBALL BATTLEFIELD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PAINTBALL BATTLEFIELD is a company, that was registered 2011 in Hooglede (Gits) region, Belgium. Full name of company is PAINTBALL BATTLEFIELD, company assigned to the tax number BE05818603515. The company PAINTBALL BATTLEFIELD is located at the address: Bruggesteenweg 75,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 307,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PAINTBALL BATTLEFIELD were not found.
The main activity of PAINTBALL BATTLEFIELD is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAINTBALL BATTLEFIELD is not available. You also can look at reviews of PAINTBALL BATTLEFIELD, open positions, location of PAINTBALL BATTLEFIELD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAINTBALL BATTLEFIELD, Hooglede (Gits): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAINTBALL BATTLEFIELD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAINTBALL BATTLEFIELD, Hooglede (Gits): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAINTBALL BATTLEFIELD, employees, financial statistics.