SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO

Contactgegevens SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Sint-Jozefstraat 35,2018, België

Telefoon (phone): 03 233 32 52 03 233 32 52

Fax (fax): 03 213 13 91 03 213 13 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO
Products information SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO

BTW identificatienummer (tax): BE07256988525
Ondernemingsnummer: 1093383789
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO
(Get full report from official database of BE for SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO
Addition kinds of activities for SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO

299902. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
23379900. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
26210402. Boek papier | Book paper
28429901. Bleekmiddelen, huishoudelijk: droog of vloeibaar | Bleaches, household: dry or liquid
31610104. Reistassen | Traveling bags
51430103. Melk depot | Milk depot

Werken bij SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

Zoek naar antwoorden van SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO in sociale netwerken
Look for responds of SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO. Laat een reactie achter voor SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO. SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO. Leave a respond for SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO. SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO op de google maps. Adres en contacten SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO
Location of SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO on the google maps. Address and contacts of SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO: Makita NV | Aux Copies SPRL | ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL | Baeyens-Coenjaerts-Van Hoeck | ENOTRIA Impact Products

Other related companies as SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO: Makita NV | Aux Copies SPRL | ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL | Baeyens-Coenjaerts-Van Hoeck | ENOTRIA Impact Products

SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07256988525. Het bedrijf SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO bevindt zich op het adres: Sint-Jozefstraat 35,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, openstaande posities, locatie van SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO is a company, that was registered 2003 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, company assigned to the tax number BE07256988525. The company SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO is located at the address: Sint-Jozefstraat 35,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO were not found.
The main activity of SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO is not available. You also can look at reviews of SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, open positions, location of SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT JOZEFINSTITUUT BASISSCHOO, employees, financial statistics.