Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen
Private companiesHealth Services • Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen

Contactgegevens Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Redingenstraat 88,3000, België

Telefoon (phone): 016 31 45 70 016 31 45 70

Fax (fax): 016 31 45 81 016 31 45 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen
Products information Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen

BTW identificatienummer (tax): BE07091644287
Ondernemingsnummer: 9284240722
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen
(Get full report from official database of BE for Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen
Addition kinds of activities for Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen

222104. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
23920405. Tafelmatten, kunststof en textiel | Table mats, plastic and textile
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
51999909. Houtskool | Charcoal
55219901. Antieke auto's | Antique automobiles
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station

Werken bij Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

Zoek naar antwoorden van Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen in sociale netwerken
Look for responds of Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen. Laat een reactie achter voor Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen. Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen. Leave a respond for Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen. Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen op de google maps. Adres en contacten Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen
Location of Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen on the google maps. Address and contacts of Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen

Andere gerelateerde bedrijven als come Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen: Campingshow Vervaet NV | KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV | PC Consult S.P.R.L. | Pfister Belgium NV | KEMIN EUROPA NV

Other related companies as Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen: Campingshow Vervaet NV | KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV | PC Consult S.P.R.L. | Pfister Belgium NV | KEMIN EUROPA NV

Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07091644287. Het bedrijf Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen bevindt zich op het adres: Redingenstraat 88,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, openstaande posities, locatie van Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen is a company, that was registered 1998 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, company assigned to the tax number BE07091644287. The company Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen is located at the address: Redingenstraat 88,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen were not found.
The main activity of Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen is not available. You also can look at reviews of Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, open positions, location of Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scholengroep 11: Leuven-Tienen-Landen, employees, financial statistics.