KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV
Private companiesHealth Services • KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV

Contactgegevens KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 286,3190, België

Telefoon (phone): 015 52 84 15 015 52 84 15

Fax (fax): 015 52 92 90 015 52 92 90

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV
Products information KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08859619140
Ondernemingsnummer: 7216888427
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV
(Get full report from official database of BE for KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV
Addition kinds of activities for KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV

236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
733199. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
20769902. Kokosnootolie | Coconut oil
22599901. Zakken en zakken, breien | Bags and bagging, knit
38610101. Blauwdruk doek of papier, gevoelig | Blueprint cloth or paper, sensitized
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec

Werken bij KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV in sociale netwerken
Look for responds of KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV. Laat een reactie achter voor KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV. KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV. Leave a respond for KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV. KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV op de google maps. Adres en contacten KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV
Location of KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV on the google maps. Address and contacts of KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV: Traen-Sanders Hubert BVBA | L.V.S. BVBA | Van Hoecke | Voith BTT S.A. | Easynet

Other related companies as KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV: Traen-Sanders Hubert BVBA | L.V.S. BVBA | Van Hoecke | Voith BTT S.A. | Easynet

KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08859619140. Het bedrijf KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 286,3190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, openstaande posities, locatie van KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV is a company, that was registered 2002 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, company assigned to the tax number BE08859619140. The company KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV is located at the address: Leuvensesteenweg 286,3190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV were not found.
The main activity of KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV is not available. You also can look at reviews of KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, open positions, location of KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV, employees, financial statistics.