Kleine Leiden BV

Contactgegevens Kleine Leiden BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kleine Leiden BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kleine Leiden BV

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Leon Kreperlaan 57,1600, België

Telefoon (phone): 02 377 01 42; 0475 76 78 00 02 377 01 42; 0475 76 78 00

Fax (fax): 02 377 85 58 02 377 85 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kleine Leiden BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kleine Leiden BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kleine Leiden BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kleine Leiden BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kleine Leiden BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kleine Leiden BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kleine Leiden BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kleine Leiden BV
Products information Kleine Leiden BV

BTW identificatienummer (tax): BE01837707519
Ondernemingsnummer: 3800689697
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Kleine Leiden BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kleine Leiden BV
(Get full report from official database of BE for Kleine Leiden BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kleine Leiden BV
Addition kinds of activities for Kleine Leiden BV

289102. lijmen | Adhesives
735301. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
20330402. Hominy: verpakt in blikjes, potten, enz. | Hominy: packaged in cans, jars, etc.
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
34210100. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
34950000. Draadveren | Wire springs
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
82210200. Professionele scholen | Professional schools

Werken bij Kleine Leiden BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kleine Leiden BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kleine Leiden BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kleine Leiden BV. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

Zoek naar antwoorden van Kleine Leiden BV in sociale netwerken
Look for responds of Kleine Leiden BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kleine Leiden BV. Laat een reactie achter voor Kleine Leiden BV. Kleine Leiden BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kleine Leiden BV. Leave a respond for Kleine Leiden BV. Kleine Leiden BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kleine Leiden BV op de google maps. Adres en contacten Kleine Leiden BV
Location of Kleine Leiden BV on the google maps. Address and contacts of Kleine Leiden BV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kleine Leiden BV Kleine Leiden BV: Tilt Factory | Oeterdal Hotel-Restaurant *** | Azo NV | NILFISK-ADVANCE NV | Jerboa

Other related companies as Kleine Leiden BV: Tilt Factory | Oeterdal Hotel-Restaurant *** | Azo NV | NILFISK-ADVANCE NV | Jerboa

Kleine Leiden BV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is Kleine Leiden BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837707519. Het bedrijf Kleine Leiden BV bevindt zich op het adres: Leon Kreperlaan 57,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 880,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Kleine Leiden BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kleine Leiden BV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kleine Leiden BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kleine Leiden BV, openstaande posities, locatie van Kleine Leiden BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kleine Leiden BV is a company, that was registered 2007 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is Kleine Leiden BV, company assigned to the tax number BE01837707519. The company Kleine Leiden BV is located at the address: Leon Kreperlaan 57,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 880,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Kleine Leiden BV were not found.
The main activity of Kleine Leiden BV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Kleine Leiden BV is not available. You also can look at reviews of Kleine Leiden BV, open positions, location of Kleine Leiden BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kleine Leiden BV, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kleine Leiden BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kleine Leiden BV, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kleine Leiden BV, employees, financial statistics.