Tilt Factory

Contactgegevens Tilt Factory: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tilt Factory: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tilt Factory

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Eenboomstraat 105,1140, België

Telefoon (phone): 02 726 80 84; 0475 37 47 29 02 726 80 84; 0475 37 47 29

Fax (fax): 02 726 38 12 02 726 38 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tilt Factory: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tilt Factory"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tilt Factory"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tilt Factory, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tilt Factory. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tilt Factory, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tilt Factory. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tilt Factory
Products information Tilt Factory

BTW identificatienummer (tax): BE04244262695
Ondernemingsnummer: 8222137451
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 153,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Tilt Factory zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tilt Factory
(Get full report from official database of BE for Tilt Factory)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tilt Factory
Addition kinds of activities for Tilt Factory

24991009. Houtwerk, keuken en huishouden | Woodenware, kitchen and household
35450320. Hopper feed devices | Hopper feed devices
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
44939903. Jachthavens | Yacht basins
76990908. Scherpscherpen | Skate sharpening
87340104. X-ray inspectiedienst, industrieel | X-ray inspection service, industrial

Werken bij Tilt Factory: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tilt Factory: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tilt Factory. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tilt Factory. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Tilt Factory in sociale netwerken
Look for responds of Tilt Factory in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tilt Factory. Laat een reactie achter voor Tilt Factory. Tilt Factory bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tilt Factory. Leave a respond for Tilt Factory. Tilt Factory on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tilt Factory op de google maps. Adres en contacten Tilt Factory
Location of Tilt Factory on the google maps. Address and contacts of Tilt Factory

Andere gerelateerde bedrijven als come Tilt Factory Tilt Factory: SMETS GASTON & ZN BVBA | Sergoyne BVBA | Crabeels A & Zoon NV | A.Z.D. BVBA | Rflexions ASBL

Other related companies as Tilt Factory: SMETS GASTON & ZN BVBA | Sergoyne BVBA | Crabeels A & Zoon NV | A.Z.D. BVBA | Rflexions ASBL

Tilt Factory is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is Tilt Factory, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04244262695. Het bedrijf Tilt Factory bevindt zich op het adres: Eenboomstraat 105,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 153,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Tilt Factory zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tilt Factory is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tilt Factory is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tilt Factory, openstaande posities, locatie van Tilt Factory op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tilt Factory is a company, that was registered 2001 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is Tilt Factory, company assigned to the tax number BE04244262695. The company Tilt Factory is located at the address: Eenboomstraat 105,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 153,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Tilt Factory were not found.
The main activity of Tilt Factory is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Tilt Factory is not available. You also can look at reviews of Tilt Factory, open positions, location of Tilt Factory on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tilt Factory, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tilt Factory, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tilt Factory, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tilt Factory, employees, financial statistics.