Indibel scrl SCRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Indibel scrl SCRL
Private companiesLegal Services • Indibel scrl SCRL

Contactgegevens Indibel scrl SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Indibel scrl SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Indibel scrl SCRL

Regio (region): Binche, België

Adres (address): Rue des Verriers 22,7130, België

Telefoon (phone): 064 34 10 09 064 34 10 09

Fax (fax): 064 34 10 09 064 34 10 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Indibel scrl SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Indibel scrl SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Indibel scrl SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Indibel scrl SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Indibel scrl SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Indibel scrl SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Indibel scrl SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Indibel scrl SCRL
Products information Indibel scrl SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE08989807128
Ondernemingsnummer: 4475250244
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Indibel scrl SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Indibel scrl SCRL
(Get full report from official database of BE for Indibel scrl SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Indibel scrl SCRL
Addition kinds of activities for Indibel scrl SCRL

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
07210202. Spruit- en twigzaaddiensten | Sprout and twig seeding services
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
38260501. Apparatuur voor gasanalyse | Gas analyzing equipment
50740103. Water verzachters | Water softeners
59410301. Golfartikelen en -uitrusting | Golf goods and equipment
73890201. Luchtvervuiling meetdienst | Air pollution measuring service

Werken bij Indibel scrl SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Indibel scrl SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Indibel scrl SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Indibel scrl SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

Zoek naar antwoorden van Indibel scrl SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Indibel scrl SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Indibel scrl SCRL. Laat een reactie achter voor Indibel scrl SCRL. Indibel scrl SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Indibel scrl SCRL. Leave a respond for Indibel scrl SCRL. Indibel scrl SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Indibel scrl SCRL op de google maps. Adres en contacten Indibel scrl SCRL
Location of Indibel scrl SCRL on the google maps. Address and contacts of Indibel scrl SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Indibel scrl SCRL Indibel scrl SCRL: PC-Yellow BVBA | Sanydro SPRL | Troch Axel BVBA | Van Hoof A | Catalyst Consult

Other related companies as Indibel scrl SCRL: PC-Yellow BVBA | Sanydro SPRL | Troch Axel BVBA | Van Hoof A | Catalyst Consult

Indibel scrl SCRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Binche, België. De volledige naam van het bedrijf is Indibel scrl SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08989807128. Het bedrijf Indibel scrl SCRL bevindt zich op het adres: Rue des Verriers 22,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Indibel scrl SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Indibel scrl SCRL is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Indibel scrl SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Indibel scrl SCRL, openstaande posities, locatie van Indibel scrl SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Indibel scrl SCRL is a company, that was registered 1996 in Binche region, Belgium. Full name of company is Indibel scrl SCRL, company assigned to the tax number BE08989807128. The company Indibel scrl SCRL is located at the address: Rue des Verriers 22,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Indibel scrl SCRL were not found.
The main activity of Indibel scrl SCRL is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Indibel scrl SCRL is not available. You also can look at reviews of Indibel scrl SCRL, open positions, location of Indibel scrl SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Indibel scrl SCRL, Binche: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Indibel scrl SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Indibel scrl SCRL, Binche: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Indibel scrl SCRL, employees, financial statistics.