A. Ainaut SPRL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • A. Ainaut SPRL

Contactgegevens A. Ainaut SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Ainaut SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Ainaut SPRL

Regio (region): Sombreffe, België

Adres (address): Rue Emile Pirson 2,5140, België

Telefoon (phone): 02 351 14 51; 02 387 25 58; 02 732 47 00; 02 732 50 00; 067 56 11 07; 0475 37 00 65; 02 361 78 48; 010 22 62 39; 064 26 08 65; 071 30 35 11; 081 74 23 99 02 351 14 51; 02 387 25 58; 02 732 47 00; 02 732 50 00; 067 56 11 07; 0475 37 00 65; 02 361 78 48; 010 22 62 39; 064 26 08 65; 071 30 35 11; 081 74 23 99

Fax (fax): 064 26 08 65 064 26 08 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Ainaut SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Ainaut SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Ainaut SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Ainaut SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Ainaut SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Ainaut SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Ainaut SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Ainaut SPRL
Products information A. Ainaut SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06143249511
Ondernemingsnummer: 8066680908
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A. Ainaut SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Ainaut SPRL
(Get full report from official database of BE for A. Ainaut SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Ainaut SPRL
Addition kinds of activities for A. Ainaut SPRL

362599. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
505103. Koperproducten | Copper products
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
72190103. Naaister | Seamstress
92240402. Brandbescherming, staatsregering | Fire protection, state government

Werken bij A. Ainaut SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Ainaut SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Ainaut SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Ainaut SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

Zoek naar antwoorden van A. Ainaut SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A. Ainaut SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Ainaut SPRL. Laat een reactie achter voor A. Ainaut SPRL. A. Ainaut SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Ainaut SPRL. Leave a respond for A. Ainaut SPRL. A. Ainaut SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Ainaut SPRL op de google maps. Adres en contacten A. Ainaut SPRL
Location of A. Ainaut SPRL on the google maps. Address and contacts of A. Ainaut SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Ainaut SPRL A. Ainaut SPRL: Bouwonderneming Catteeu BVBA | Tempco SA | Europa SPRL | Chemviron Carbon S.C. | Antwerp Gemological Services

Other related companies as A. Ainaut SPRL: Bouwonderneming Catteeu BVBA | Tempco SA | Europa SPRL | Chemviron Carbon S.C. | Antwerp Gemological Services

A. Ainaut SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Sombreffe, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Ainaut SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06143249511. Het bedrijf A. Ainaut SPRL bevindt zich op het adres: Rue Emile Pirson 2,5140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A. Ainaut SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Ainaut SPRL is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Ainaut SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Ainaut SPRL, openstaande posities, locatie van A. Ainaut SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Ainaut SPRL is a company, that was registered 1998 in Sombreffe region, Belgium. Full name of company is A. Ainaut SPRL, company assigned to the tax number BE06143249511. The company A. Ainaut SPRL is located at the address: Rue Emile Pirson 2,5140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A. Ainaut SPRL were not found.
The main activity of A. Ainaut SPRL is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Ainaut SPRL is not available. You also can look at reviews of A. Ainaut SPRL, open positions, location of A. Ainaut SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Ainaut SPRL, Sombreffe: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Ainaut SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Ainaut SPRL, Sombreffe: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Ainaut SPRL, employees, financial statistics.