Europa SPRL

Contactgegevens Europa SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Europa SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Europa SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Vlaamsesteenweg 119-121,1000, België

Telefoon (phone): 02 219 73 26; 02 223 68 24; 0475 71 71 30 02 219 73 26; 02 223 68 24; 0475 71 71 30

Fax (fax): 02 219 73 26; 02 223 68 24 02 219 73 26; 02 223 68 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Europa SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Europa SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Europa SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Europa SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Europa SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Europa SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Europa SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Europa SPRL
Products information Europa SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01735809326
Ondernemingsnummer: 1313659667
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Europa SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Europa SPRL
(Get full report from official database of BE for Europa SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Europa SPRL
Addition kinds of activities for Europa SPRL

7342. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
311107. Industriele lederen producten | Industrial leather products
874399. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
28650109. Drug kleurstoffen, synthetisch | Drug dyes, synthetic
36749908. Optische isolatoren | Optical isolators
38420401. Abdominale supporters, beugels en stutten | Abdominal supporters, braces, and trusses
82999915. Studentenuitwisselingsprogramma | Student exchange program

Werken bij Europa SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Europa SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Europa SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Europa SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van Europa SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Europa SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Europa SPRL. Laat een reactie achter voor Europa SPRL. Europa SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Europa SPRL. Leave a respond for Europa SPRL. Europa SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Europa SPRL op de google maps. Adres en contacten Europa SPRL
Location of Europa SPRL on the google maps. Address and contacts of Europa SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Europa SPRL Europa SPRL: Indowoods SA | ESSEC TELECOM CENTER NV | Finest Globe Services | POTARGENT, RUDY | cdfreakorganisation

Other related companies as Europa SPRL: Indowoods SA | ESSEC TELECOM CENTER NV | Finest Globe Services | POTARGENT, RUDY | cdfreakorganisation

Europa SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Europa SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01735809326. Het bedrijf Europa SPRL bevindt zich op het adres: Vlaamsesteenweg 119-121,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 644,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Europa SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Europa SPRL is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Europa SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Europa SPRL, openstaande posities, locatie van Europa SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Europa SPRL is a company, that was registered 2001 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Europa SPRL, company assigned to the tax number BE01735809326. The company Europa SPRL is located at the address: Vlaamsesteenweg 119-121,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 644,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Europa SPRL were not found.
The main activity of Europa SPRL is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Europa SPRL is not available. You also can look at reviews of Europa SPRL, open positions, location of Europa SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Europa SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Europa SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Europa SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Europa SPRL, employees, financial statistics.