Tendeur Universel NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Tendeur Universel NV
Private companiesAgricultural Services • Tendeur Universel NV

Contactgegevens Tendeur Universel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tendeur Universel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tendeur Universel NV

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 558,3090, België

Telefoon (phone): 02 657 02 22 02 657 02 22

Fax (fax): 02 657 18 69 02 657 18 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tendeur Universel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tendeur Universel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tendeur Universel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tendeur Universel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tendeur Universel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tendeur Universel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tendeur Universel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tendeur Universel NV
Products information Tendeur Universel NV

BTW identificatienummer (tax): BE05239074707
Ondernemingsnummer: 7588775634
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tendeur Universel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tendeur Universel NV
(Get full report from official database of BE for Tendeur Universel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tendeur Universel NV
Addition kinds of activities for Tendeur Universel NV

201399. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
33510000. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
38210201. Worktables, laboratorium | Worktables, laboratory
38239905. Industriële proces controle instrumenten | Industrial process control instruments
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
76990401. Cesspool schoonmaak | Cesspool cleaning

Werken bij Tendeur Universel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tendeur Universel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tendeur Universel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tendeur Universel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Tendeur Universel NV in sociale netwerken
Look for responds of Tendeur Universel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tendeur Universel NV. Laat een reactie achter voor Tendeur Universel NV. Tendeur Universel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tendeur Universel NV. Leave a respond for Tendeur Universel NV. Tendeur Universel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tendeur Universel NV op de google maps. Adres en contacten Tendeur Universel NV
Location of Tendeur Universel NV on the google maps. Address and contacts of Tendeur Universel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Tendeur Universel NV Tendeur Universel NV: Active Packaging & Engineering BVBA | BERLITZ | Photogravure De Schutter N.V. | EU-tech Consult | INDIVIDUAL

Other related companies as Tendeur Universel NV: Active Packaging & Engineering BVBA | BERLITZ | Photogravure De Schutter N.V. | EU-tech Consult | INDIVIDUAL

Tendeur Universel NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is Tendeur Universel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05239074707. Het bedrijf Tendeur Universel NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 558,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tendeur Universel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tendeur Universel NV is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tendeur Universel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tendeur Universel NV, openstaande posities, locatie van Tendeur Universel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tendeur Universel NV is a company, that was registered 1994 in Overijse region, Belgium. Full name of company is Tendeur Universel NV, company assigned to the tax number BE05239074707. The company Tendeur Universel NV is located at the address: Brusselsesteenweg 558,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tendeur Universel NV were not found.
The main activity of Tendeur Universel NV is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tendeur Universel NV is not available. You also can look at reviews of Tendeur Universel NV, open positions, location of Tendeur Universel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tendeur Universel NV, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tendeur Universel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tendeur Universel NV, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tendeur Universel NV, employees, financial statistics.