Active Packaging & Engineering BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Active Packaging & Engineering BVBA
Private companiesAgricultural Services • Active Packaging & Engineering BVBA

Contactgegevens Active Packaging & Engineering BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Active Packaging & Engineering BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Active Packaging & Engineering BVBA

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Korte Spelierlaan 40,2950, België

Telefoon (phone): 03 605 95 65 03 605 95 65

Fax (fax): 03 605 14 06 03 605 14 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Active Packaging & Engineering BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Active Packaging & Engineering BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Active Packaging & Engineering BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Active Packaging & Engineering BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Active Packaging & Engineering BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Active Packaging & Engineering BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Active Packaging & Engineering BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Active Packaging & Engineering BVBA
Products information Active Packaging & Engineering BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01637756347
Ondernemingsnummer: 5543121337
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Active Packaging & Engineering BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Active Packaging & Engineering BVBA
(Get full report from official database of BE for Active Packaging & Engineering BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Active Packaging & Engineering BVBA
Addition kinds of activities for Active Packaging & Engineering BVBA

332101. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
28190800. Silicaverbindingen | Silica compounds
35370103. Wieg, boot | Cradles, boat
54619903. cakes | Cakes
79990102. Tennisbanen, buiten / binnen: niet-lidmaatschap | Tennis courts, outdoor/indoor: non-membership
80210105. orthodontist | Orthodontist

Werken bij Active Packaging & Engineering BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Active Packaging & Engineering BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Active Packaging & Engineering BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Active Packaging & Engineering BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van Active Packaging & Engineering BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Active Packaging & Engineering BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Active Packaging & Engineering BVBA. Laat een reactie achter voor Active Packaging & Engineering BVBA. Active Packaging & Engineering BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Active Packaging & Engineering BVBA. Leave a respond for Active Packaging & Engineering BVBA. Active Packaging & Engineering BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Active Packaging & Engineering BVBA op de google maps. Adres en contacten Active Packaging & Engineering BVBA
Location of Active Packaging & Engineering BVBA on the google maps. Address and contacts of Active Packaging & Engineering BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Active Packaging & Engineering BVBA Active Packaging & Engineering BVBA: Jokri BVBA | Mony & Zonen Schoorsteenvegen BVBA | Sirius Team SPRL | Desloover BVBA | Antheunis N.V.

Other related companies as Active Packaging & Engineering BVBA: Jokri BVBA | Mony & Zonen Schoorsteenvegen BVBA | Sirius Team SPRL | Desloover BVBA | Antheunis N.V.

Active Packaging & Engineering BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is Active Packaging & Engineering BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01637756347. Het bedrijf Active Packaging & Engineering BVBA bevindt zich op het adres: Korte Spelierlaan 40,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Active Packaging & Engineering BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Active Packaging & Engineering BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Active Packaging & Engineering BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Active Packaging & Engineering BVBA, openstaande posities, locatie van Active Packaging & Engineering BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Active Packaging & Engineering BVBA is a company, that was registered 1989 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is Active Packaging & Engineering BVBA, company assigned to the tax number BE01637756347. The company Active Packaging & Engineering BVBA is located at the address: Korte Spelierlaan 40,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Active Packaging & Engineering BVBA were not found.
The main activity of Active Packaging & Engineering BVBA is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Active Packaging & Engineering BVBA is not available. You also can look at reviews of Active Packaging & Engineering BVBA, open positions, location of Active Packaging & Engineering BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Active Packaging & Engineering BVBA, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Active Packaging & Engineering BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Active Packaging & Engineering BVBA, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Active Packaging & Engineering BVBA, employees, financial statistics.