VAN CAMP HERMAN

Contactgegevens VAN CAMP HERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAMP HERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAMP HERMAN

Regio (region): Haacht, België

Adres (address): Wespelaarsesteenweg 25,3150, België

Telefoon (phone): 016 60 15 69 016 60 15 69

Fax (fax): 016 60 75 19 016 60 75 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAMP HERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAMP HERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAMP HERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAMP HERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAMP HERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAMP HERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAMP HERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAMP HERMAN
Products information VAN CAMP HERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE01856109619
Ondernemingsnummer: 5729614257
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VAN CAMP HERMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAMP HERMAN
(Get full report from official database of BE for VAN CAMP HERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAMP HERMAN
Addition kinds of activities for VAN CAMP HERMAN

274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
50470310. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
76990909. Tent reparatie winkel | Tent repair shop

Werken bij VAN CAMP HERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAMP HERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAMP HERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAMP HERMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

Zoek naar antwoorden van VAN CAMP HERMAN in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAMP HERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAMP HERMAN. Laat een reactie achter voor VAN CAMP HERMAN. VAN CAMP HERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAMP HERMAN. Leave a respond for VAN CAMP HERMAN. VAN CAMP HERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAMP HERMAN op de google maps. Adres en contacten VAN CAMP HERMAN
Location of VAN CAMP HERMAN on the google maps. Address and contacts of VAN CAMP HERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAMP HERMAN VAN CAMP HERMAN: EURABEL-TURBEL | ATELIERS MERSCH SA | S.M.P. SPRL | Aetas BVBA | Prodinar N.V.

Other related companies as VAN CAMP HERMAN: EURABEL-TURBEL | ATELIERS MERSCH SA | S.M.P. SPRL | Aetas BVBA | Prodinar N.V.

VAN CAMP HERMAN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Haacht, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAMP HERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01856109619. Het bedrijf VAN CAMP HERMAN bevindt zich op het adres: Wespelaarsesteenweg 25,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VAN CAMP HERMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN CAMP HERMAN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAMP HERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAMP HERMAN, openstaande posities, locatie van VAN CAMP HERMAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN CAMP HERMAN is a company, that was registered 2011 in Haacht region, Belgium. Full name of company is VAN CAMP HERMAN, company assigned to the tax number BE01856109619. The company VAN CAMP HERMAN is located at the address: Wespelaarsesteenweg 25,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VAN CAMP HERMAN were not found.
The main activity of VAN CAMP HERMAN is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAMP HERMAN is not available. You also can look at reviews of VAN CAMP HERMAN, open positions, location of VAN CAMP HERMAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAMP HERMAN, Haacht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAMP HERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAMP HERMAN, Haacht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAMP HERMAN, employees, financial statistics.