ATELIERS MERSCH SA

Contactgegevens ATELIERS MERSCH SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS MERSCH SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS MERSCH SA

Regio (region): Pepinster (Wegnez), België

Adres (address): Rue Vovegnez 71,4860, België

Telefoon (phone): 087 46 04 99; 087 46 10 19 087 46 04 99; 087 46 10 19

Fax (fax): 087 46 13 32 087 46 13 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS MERSCH SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS MERSCH SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS MERSCH SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS MERSCH SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS MERSCH SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS MERSCH SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS MERSCH SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS MERSCH SA
Products information ATELIERS MERSCH SA

BTW identificatienummer (tax): BE05926269531
Ondernemingsnummer: 9636077880
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ATELIERS MERSCH SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS MERSCH SA
(Get full report from official database of BE for ATELIERS MERSCH SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS MERSCH SA
Addition kinds of activities for ATELIERS MERSCH SA

251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
39310101. Accordies en onderdelen | Accordions and parts
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment

Werken bij ATELIERS MERSCH SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS MERSCH SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS MERSCH SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS MERSCH SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van ATELIERS MERSCH SA in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS MERSCH SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS MERSCH SA. Laat een reactie achter voor ATELIERS MERSCH SA. ATELIERS MERSCH SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS MERSCH SA. Leave a respond for ATELIERS MERSCH SA. ATELIERS MERSCH SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS MERSCH SA op de google maps. Adres en contacten ATELIERS MERSCH SA
Location of ATELIERS MERSCH SA on the google maps. Address and contacts of ATELIERS MERSCH SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS MERSCH SA ATELIERS MERSCH SA: Plastiques Obra SA | Sami Engineering | INTER GRAINS | Wabco Belgium Holding N.V. | PUBLICITYWEB

Other related companies as ATELIERS MERSCH SA: Plastiques Obra SA | Sami Engineering | INTER GRAINS | Wabco Belgium Holding N.V. | PUBLICITYWEB

ATELIERS MERSCH SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Pepinster (Wegnez), België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS MERSCH SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05926269531. Het bedrijf ATELIERS MERSCH SA bevindt zich op het adres: Rue Vovegnez 71,4860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 420,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ATELIERS MERSCH SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIERS MERSCH SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS MERSCH SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS MERSCH SA, openstaande posities, locatie van ATELIERS MERSCH SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIERS MERSCH SA is a company, that was registered 2008 in Pepinster (Wegnez) region, Belgium. Full name of company is ATELIERS MERSCH SA, company assigned to the tax number BE05926269531. The company ATELIERS MERSCH SA is located at the address: Rue Vovegnez 71,4860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 420,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ATELIERS MERSCH SA were not found.
The main activity of ATELIERS MERSCH SA is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS MERSCH SA is not available. You also can look at reviews of ATELIERS MERSCH SA, open positions, location of ATELIERS MERSCH SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS MERSCH SA, Pepinster (Wegnez): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS MERSCH SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS MERSCH SA, Pepinster (Wegnez): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS MERSCH SA, employees, financial statistics.