Fraxicor NV

Contactgegevens Fraxicor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fraxicor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fraxicor NV

Regio (region): Beersel (Lot), België

Adres (address): Albert Denystraat 90-92,1651, België

Telefoon (phone): 02 331 00 98 02 331 00 98

Fax (fax): 02 378 08 55 02 378 08 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fraxicor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fraxicor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fraxicor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fraxicor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fraxicor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fraxicor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fraxicor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fraxicor NV
Products information Fraxicor NV

BTW identificatienummer (tax): BE08686859130
Ondernemingsnummer: 9525939941
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Fraxicor NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fraxicor NV
(Get full report from official database of BE for Fraxicor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fraxicor NV
Addition kinds of activities for Fraxicor NV

3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
769905. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
50459903. Computer software | Computer software
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec

Werken bij Fraxicor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fraxicor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fraxicor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fraxicor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PWA-DCO LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequekantoor zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers voor het poetsen bij mensen thuis.

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van Fraxicor NV in sociale netwerken
Look for responds of Fraxicor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fraxicor NV. Laat een reactie achter voor Fraxicor NV. Fraxicor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fraxicor NV. Leave a respond for Fraxicor NV. Fraxicor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fraxicor NV op de google maps. Adres en contacten Fraxicor NV
Location of Fraxicor NV on the google maps. Address and contacts of Fraxicor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Fraxicor NV Fraxicor NV: COMPAGNIE COMMERCE EXTERIEUR SPRL | STEFCO MOTORSPORT BVBA | Club des organismes de recherche associes | MONDRON, JEAN-PATRICK | nfpmarketing.org

Other related companies as Fraxicor NV: COMPAGNIE COMMERCE EXTERIEUR SPRL | STEFCO MOTORSPORT BVBA | Club des organismes de recherche associes | MONDRON, JEAN-PATRICK | nfpmarketing.org

Fraxicor NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Beersel (Lot), België. De volledige naam van het bedrijf is Fraxicor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08686859130. Het bedrijf Fraxicor NV bevindt zich op het adres: Albert Denystraat 90-92,1651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 173,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Fraxicor NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fraxicor NV is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fraxicor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fraxicor NV, openstaande posities, locatie van Fraxicor NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fraxicor NV is a company, that was registered 2009 in Beersel (Lot) region, Belgium. Full name of company is Fraxicor NV, company assigned to the tax number BE08686859130. The company Fraxicor NV is located at the address: Albert Denystraat 90-92,1651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 173,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Fraxicor NV were not found.
The main activity of Fraxicor NV is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fraxicor NV is not available. You also can look at reviews of Fraxicor NV, open positions, location of Fraxicor NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fraxicor NV, Beersel (Lot): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fraxicor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fraxicor NV, Beersel (Lot): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fraxicor NV, employees, financial statistics.