Club des organismes de recherche associes

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Club des organismes de recherche associes
Private companiesHealth Services • Club des organismes de recherche associes

Contactgegevens Club des organismes de recherche associes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Club des organismes de recherche associes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Club des organismes de recherche associes

Regio (region): BRUXELLES, BRUXELLES 1000 - BE, België

Adres (address): rue Montoyer, 47, België

Telefoon (phone): 32 2 506 88 64 32 2 506 88 64

Fax (fax): 32 2 506 88 45 32 2 506 88 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Club des organismes de recherche associes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Club des organismes de recherche associes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Club des organismes de recherche associes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Club des organismes de recherche associes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Club des organismes de recherche associes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Club des organismes de recherche associes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Club des organismes de recherche associes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Club des organismes de recherche associes
Products information Club des organismes de recherche associes

BTW identificatienummer (tax): BE02629272460
Ondernemingsnummer: 4295623779
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Club des organismes de recherche associes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Club des organismes de recherche associes
(Get full report from official database of BE for Club des organismes de recherche associes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Club des organismes de recherche associes
Addition kinds of activities for Club des organismes de recherche associes

152199. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic
50649908. Naaimachines, huishoudelijk: elektrisch | Sewing machines, household: electric
79999908. Phrenologist | Phrenologist
80210104. Mondpatoloog | Oral pathologist

Werken bij Club des organismes de recherche associes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Club des organismes de recherche associes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Club des organismes de recherche associes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Club des organismes de recherche associes. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

Zoek naar antwoorden van Club des organismes de recherche associes in sociale netwerken
Look for responds of Club des organismes de recherche associes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Club des organismes de recherche associes. Laat een reactie achter voor Club des organismes de recherche associes. Club des organismes de recherche associes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Club des organismes de recherche associes. Leave a respond for Club des organismes de recherche associes. Club des organismes de recherche associes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Club des organismes de recherche associes op de google maps. Adres en contacten Club des organismes de recherche associes
Location of Club des organismes de recherche associes on the google maps. Address and contacts of Club des organismes de recherche associes

Andere gerelateerde bedrijven als come Club des organismes de recherche associes Club des organismes de recherche associes: Bouwteam 2000 BVBA | GARAGE VALENTIN | De Zigeuner NV | Artic-Frisa | Nutri-Biolabs

Other related companies as Club des organismes de recherche associes: Bouwteam 2000 BVBA | GARAGE VALENTIN | De Zigeuner NV | Artic-Frisa | Nutri-Biolabs

Club des organismes de recherche associes is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio BRUXELLES, BRUXELLES 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Club des organismes de recherche associes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02629272460. Het bedrijf Club des organismes de recherche associes bevindt zich op het adres: rue Montoyer, 47. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 864,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Club des organismes de recherche associes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Club des organismes de recherche associes is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Club des organismes de recherche associes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Club des organismes de recherche associes, openstaande posities, locatie van Club des organismes de recherche associes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Club des organismes de recherche associes is a company, that was registered 1988 in BRUXELLES, BRUXELLES 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Club des organismes de recherche associes, company assigned to the tax number BE02629272460. The company Club des organismes de recherche associes is located at the address: rue Montoyer, 47. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 864,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Club des organismes de recherche associes were not found.
The main activity of Club des organismes de recherche associes is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Club des organismes de recherche associes is not available. You also can look at reviews of Club des organismes de recherche associes, open positions, location of Club des organismes de recherche associes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Club des organismes de recherche associes, BRUXELLES, BRUXELLES 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Club des organismes de recherche associes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Club des organismes de recherche associes, BRUXELLES, BRUXELLES 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Club des organismes de recherche associes, employees, financial statistics.