NETWORK ARCHITECTS BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • NETWORK ARCHITECTS BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • NETWORK ARCHITECTS BVBA

Contactgegevens NETWORK ARCHITECTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETWORK ARCHITECTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETWORK ARCHITECTS BVBA

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): André Hermanslaan 39 Bus 6,2100, België

Telefoon (phone): 03 324 03 27 03 324 03 27

Fax (fax): 03 324 79 34 03 324 79 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETWORK ARCHITECTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETWORK ARCHITECTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETWORK ARCHITECTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETWORK ARCHITECTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETWORK ARCHITECTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETWORK ARCHITECTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETWORK ARCHITECTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETWORK ARCHITECTS BVBA
Products information NETWORK ARCHITECTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01951965332
Ondernemingsnummer: 4090728759
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NETWORK ARCHITECTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETWORK ARCHITECTS BVBA
(Get full report from official database of BE for NETWORK ARCHITECTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETWORK ARCHITECTS BVBA
Addition kinds of activities for NETWORK ARCHITECTS BVBA

5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
225800. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
20850105. Neutrale geesten, behalve fruit | Neutral spirits, except fruit
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
23960304. Hoedjes en afwerkingen, mannen | Hat linings and trimmings, men's
35429908. headers | Headers
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
79220303. Opera bedrijf | Opera company

Werken bij NETWORK ARCHITECTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETWORK ARCHITECTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETWORK ARCHITECTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETWORK ARCHITECTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

Zoek naar antwoorden van NETWORK ARCHITECTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NETWORK ARCHITECTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETWORK ARCHITECTS BVBA. Laat een reactie achter voor NETWORK ARCHITECTS BVBA. NETWORK ARCHITECTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETWORK ARCHITECTS BVBA. Leave a respond for NETWORK ARCHITECTS BVBA. NETWORK ARCHITECTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETWORK ARCHITECTS BVBA op de google maps. Adres en contacten NETWORK ARCHITECTS BVBA
Location of NETWORK ARCHITECTS BVBA on the google maps. Address and contacts of NETWORK ARCHITECTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NETWORK ARCHITECTS BVBA NETWORK ARCHITECTS BVBA: Seyndak BVBA | LENNARTZ MARIE | OFFICIEL | Knoll Belgium N.V. | Variphone Benelux N.V.

Other related companies as NETWORK ARCHITECTS BVBA: Seyndak BVBA | LENNARTZ MARIE | OFFICIEL | Knoll Belgium N.V. | Variphone Benelux N.V.

NETWORK ARCHITECTS BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is NETWORK ARCHITECTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01951965332. Het bedrijf NETWORK ARCHITECTS BVBA bevindt zich op het adres: André Hermanslaan 39 Bus 6,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NETWORK ARCHITECTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NETWORK ARCHITECTS BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETWORK ARCHITECTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETWORK ARCHITECTS BVBA, openstaande posities, locatie van NETWORK ARCHITECTS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NETWORK ARCHITECTS BVBA is a company, that was registered 1993 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is NETWORK ARCHITECTS BVBA, company assigned to the tax number BE01951965332. The company NETWORK ARCHITECTS BVBA is located at the address: André Hermanslaan 39 Bus 6,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NETWORK ARCHITECTS BVBA were not found.
The main activity of NETWORK ARCHITECTS BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NETWORK ARCHITECTS BVBA is not available. You also can look at reviews of NETWORK ARCHITECTS BVBA, open positions, location of NETWORK ARCHITECTS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETWORK ARCHITECTS BVBA, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETWORK ARCHITECTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETWORK ARCHITECTS BVBA, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETWORK ARCHITECTS BVBA, employees, financial statistics.