A.I.M. Productions NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • A.I.M. Productions NV
Private companiesBusiness Services • A.I.M. Productions NV

Contactgegevens A.I.M. Productions NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.M. Productions NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.M. Productions NV

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 146,2550, België

Telefoon (phone): 03 457 88 59 03 457 88 59

Fax (fax): 03 457 46 68 03 457 46 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.M. Productions NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.M. Productions NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.M. Productions NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.M. Productions NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.M. Productions NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.M. Productions NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.M. Productions NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.M. Productions NV
Products information A.I.M. Productions NV

BTW identificatienummer (tax): BE01298004150
Ondernemingsnummer: 6735961914
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.I.M. Productions NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.M. Productions NV
(Get full report from official database of BE for A.I.M. Productions NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.M. Productions NV
Addition kinds of activities for A.I.M. Productions NV

228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
376999. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
59459900. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec

Werken bij A.I.M. Productions NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.M. Productions NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.M. Productions NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.M. Productions NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

Zoek naar antwoorden van A.I.M. Productions NV in sociale netwerken
Look for responds of A.I.M. Productions NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.M. Productions NV. Laat een reactie achter voor A.I.M. Productions NV. A.I.M. Productions NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.M. Productions NV. Leave a respond for A.I.M. Productions NV. A.I.M. Productions NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.M. Productions NV op de google maps. Adres en contacten A.I.M. Productions NV
Location of A.I.M. Productions NV on the google maps. Address and contacts of A.I.M. Productions NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.M. Productions NV A.I.M. Productions NV: ENTREPRISES STAS SA | Jardinerie du Magenot (la) SPRL | MCG I SPRL | Xtraz | Timmermans E

Other related companies as A.I.M. Productions NV: ENTREPRISES STAS SA | Jardinerie du Magenot (la) SPRL | MCG I SPRL | Xtraz | Timmermans E

A.I.M. Productions NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.M. Productions NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01298004150. Het bedrijf A.I.M. Productions NV bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 146,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 345,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.I.M. Productions NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.I.M. Productions NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.M. Productions NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.M. Productions NV, openstaande posities, locatie van A.I.M. Productions NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.I.M. Productions NV is a company, that was registered 1994 in Kontich region, Belgium. Full name of company is A.I.M. Productions NV, company assigned to the tax number BE01298004150. The company A.I.M. Productions NV is located at the address: Antwerpsesteenweg 146,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 345,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.I.M. Productions NV were not found.
The main activity of A.I.M. Productions NV is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.M. Productions NV is not available. You also can look at reviews of A.I.M. Productions NV, open positions, location of A.I.M. Productions NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.M. Productions NV, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.M. Productions NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.M. Productions NV, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.M. Productions NV, employees, financial statistics.