PIERRE GUELTON

Contactgegevens PIERRE GUELTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE GUELTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE GUELTON

Regio (region): Brunehaut (Guignies), België

Adres (address): Rue de la Place 50,7620, België

Telefoon (phone): 069 64 04 95 069 64 04 95

Fax (fax): 069 64 04 95 069 64 04 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE GUELTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE GUELTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE GUELTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE GUELTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE GUELTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE GUELTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE GUELTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE GUELTON
Products information PIERRE GUELTON

BTW identificatienummer (tax): BE01805023193
Ondernemingsnummer: 5210510253
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PIERRE GUELTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE GUELTON
(Get full report from official database of BE for PIERRE GUELTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE GUELTON
Addition kinds of activities for PIERRE GUELTON

249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
33989902. Lassen (verharding) van metaal | Brazing (hardening) of metal
37130211. Stake, platform truck bodies | Stake, platform truck bodies
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
50949904. Pearls | Pearls

Werken bij PIERRE GUELTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE GUELTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE GUELTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE GUELTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Productiemedewerker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Taakomschrijving: - Opvolgen van recepturen; - afvullen van de paté - Paté voorzien van een spekbandje; - Schoonmaken van de productielijnen na afwerking - Afvulmachines instellen; - Volledige lijn opvolgen met bestellingen van klanten; - Verpakte goederen sorteren; #ropajobs

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van PIERRE GUELTON in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE GUELTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE GUELTON. Laat een reactie achter voor PIERRE GUELTON. PIERRE GUELTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE GUELTON. Leave a respond for PIERRE GUELTON. PIERRE GUELTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE GUELTON op de google maps. Adres en contacten PIERRE GUELTON
Location of PIERRE GUELTON on the google maps. Address and contacts of PIERRE GUELTON

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE GUELTON PIERRE GUELTON: LATHOUWERS-JANSEGERS | VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA | Tack Buro BVBA | AEG BELGIUM nv-sa NV | Mir NV

Other related companies as PIERRE GUELTON: LATHOUWERS-JANSEGERS | VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA | Tack Buro BVBA | AEG BELGIUM nv-sa NV | Mir NV

PIERRE GUELTON is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brunehaut (Guignies), België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE GUELTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01805023193. Het bedrijf PIERRE GUELTON bevindt zich op het adres: Rue de la Place 50,7620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PIERRE GUELTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE GUELTON is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE GUELTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE GUELTON, openstaande posities, locatie van PIERRE GUELTON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIERRE GUELTON is a company, that was registered 1992 in Brunehaut (Guignies) region, Belgium. Full name of company is PIERRE GUELTON, company assigned to the tax number BE01805023193. The company PIERRE GUELTON is located at the address: Rue de la Place 50,7620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PIERRE GUELTON were not found.
The main activity of PIERRE GUELTON is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE GUELTON is not available. You also can look at reviews of PIERRE GUELTON, open positions, location of PIERRE GUELTON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE GUELTON, Brunehaut (Guignies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE GUELTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE GUELTON, Brunehaut (Guignies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE GUELTON, employees, financial statistics.