VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA
Private companiesEducational Services • VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA

Contactgegevens VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas (Sinaai), België

Adres (address): Sinaaidorp 4,9112, België

Telefoon (phone): 03 772 44 35 03 772 44 35

Fax (fax): 03 772 35 33 03 772 35 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA
Products information VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04461242675
Ondernemingsnummer: 6652740478
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA
Addition kinds of activities for VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
50840901. Reinigingsapparatuur, hoge druk, zand of stoom | Cleaning equipment, high pressure, sand or steam
79930100. Muziekmachines | Music machines

Werken bij VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA. Laat een reactie achter voor VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA. VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA. Leave a respond for VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA. VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA
Location of VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA: Deketelaere NV | H.M.C.S. INFORMATIQUE SA | OPGENHAFFEN, TOMMY | Thomas, Peter | UnderSide s.p.r.l

Other related companies as VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA: Deketelaere NV | H.M.C.S. INFORMATIQUE SA | OPGENHAFFEN, TOMMY | Thomas, Peter | UnderSide s.p.r.l

VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas (Sinaai), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04461242675. Het bedrijf VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA bevindt zich op het adres: Sinaaidorp 4,9112. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, openstaande posities, locatie van VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA is a company, that was registered 1991 in Sint-Niklaas (Sinaai) region, Belgium. Full name of company is VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, company assigned to the tax number BE04461242675. The company VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA is located at the address: Sinaaidorp 4,9112. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA were not found.
The main activity of VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, open positions, location of VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, Sint-Niklaas (Sinaai): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, Sint-Niklaas (Sinaai): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DAELE - HUIS JOZEF BVBA, employees, financial statistics.