Blondeel Garage BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Blondeel Garage BVBA
Private companiesInsurance Carriers • Blondeel Garage BVBA

Contactgegevens Blondeel Garage BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blondeel Garage BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blondeel Garage BVBA

Regio (region): Oostende (Zandvoorde), België

Adres (address): Kuipweg 1,8400, België

Telefoon (phone): 059 51 58 68 059 51 58 68

Fax (fax): 059 70 44 35 059 70 44 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blondeel Garage BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blondeel Garage BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blondeel Garage BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blondeel Garage BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blondeel Garage BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blondeel Garage BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blondeel Garage BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blondeel Garage BVBA
Products information Blondeel Garage BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07302307128
Ondernemingsnummer: 5037750244
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Blondeel Garage BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blondeel Garage BVBA
(Get full report from official database of BE for Blondeel Garage BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blondeel Garage BVBA
Addition kinds of activities for Blondeel Garage BVBA

8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
327299. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
335605. Blik | Tin
08310102. Bark verzamelen | Bark gathering
27540102. Rotary photogravure printing | Rotary photogravure printing
27540603. Coupons: gravure printing | Coupons: gravure printing
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
87410000. Management diensten | Management services

Werken bij Blondeel Garage BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blondeel Garage BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blondeel Garage BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blondeel Garage BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

Zoek naar antwoorden van Blondeel Garage BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Blondeel Garage BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blondeel Garage BVBA. Laat een reactie achter voor Blondeel Garage BVBA. Blondeel Garage BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blondeel Garage BVBA. Leave a respond for Blondeel Garage BVBA. Blondeel Garage BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blondeel Garage BVBA op de google maps. Adres en contacten Blondeel Garage BVBA
Location of Blondeel Garage BVBA on the google maps. Address and contacts of Blondeel Garage BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Blondeel Garage BVBA Blondeel Garage BVBA: A. Van Zaelen Antiquariaat | ACV-Nationaal Secretariaat | ROULARTA PRINTING NV | LEVAN C/KUURNE | ETM COMMUNICATION TECHNOLOGY SPRL

Other related companies as Blondeel Garage BVBA: A. Van Zaelen Antiquariaat | ACV-Nationaal Secretariaat | ROULARTA PRINTING NV | LEVAN C/KUURNE | ETM COMMUNICATION TECHNOLOGY SPRL

Blondeel Garage BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Oostende (Zandvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is Blondeel Garage BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07302307128. Het bedrijf Blondeel Garage BVBA bevindt zich op het adres: Kuipweg 1,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Blondeel Garage BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blondeel Garage BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blondeel Garage BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blondeel Garage BVBA, openstaande posities, locatie van Blondeel Garage BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blondeel Garage BVBA is a company, that was registered 1998 in Oostende (Zandvoorde) region, Belgium. Full name of company is Blondeel Garage BVBA, company assigned to the tax number BE07302307128. The company Blondeel Garage BVBA is located at the address: Kuipweg 1,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Blondeel Garage BVBA were not found.
The main activity of Blondeel Garage BVBA is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Blondeel Garage BVBA is not available. You also can look at reviews of Blondeel Garage BVBA, open positions, location of Blondeel Garage BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blondeel Garage BVBA, Oostende (Zandvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blondeel Garage BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blondeel Garage BVBA, Oostende (Zandvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blondeel Garage BVBA, employees, financial statistics.