A. Van Zaelen Antiquariaat

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • A. Van Zaelen Antiquariaat
Private companiesInsurance Carriers • A. Van Zaelen Antiquariaat

Contactgegevens A. Van Zaelen Antiquariaat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Van Zaelen Antiquariaat: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Van Zaelen Antiquariaat

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Sint-Katelijnestraat 91,2800, België

Telefoon (phone): 015 20 50 24; 0497 30 74 22 015 20 50 24; 0497 30 74 22

Fax (fax): +32 (9) 865-57-96 +32 (9) 865-57-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Van Zaelen Antiquariaat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Van Zaelen Antiquariaat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Van Zaelen Antiquariaat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Van Zaelen Antiquariaat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Van Zaelen Antiquariaat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Van Zaelen Antiquariaat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Van Zaelen Antiquariaat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Van Zaelen Antiquariaat
Products information A. Van Zaelen Antiquariaat

BTW identificatienummer (tax): BE01336456298
Ondernemingsnummer: 1900878906
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A. Van Zaelen Antiquariaat zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Van Zaelen Antiquariaat
(Get full report from official database of BE for A. Van Zaelen Antiquariaat)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Van Zaelen Antiquariaat
Addition kinds of activities for A. Van Zaelen Antiquariaat

22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
23920301. Bedspreads en bed sets: gemaakt van aangekochte materialen | Bedspreads and bed sets: made from purchased materials
26570000. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
35359902. Bulkbehandelingstransportsystemen | Bulk handling conveyor systems
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only

Werken bij A. Van Zaelen Antiquariaat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Van Zaelen Antiquariaat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Van Zaelen Antiquariaat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Van Zaelen Antiquariaat. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van A. Van Zaelen Antiquariaat in sociale netwerken
Look for responds of A. Van Zaelen Antiquariaat in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Van Zaelen Antiquariaat. Laat een reactie achter voor A. Van Zaelen Antiquariaat. A. Van Zaelen Antiquariaat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Van Zaelen Antiquariaat. Leave a respond for A. Van Zaelen Antiquariaat. A. Van Zaelen Antiquariaat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Van Zaelen Antiquariaat op de google maps. Adres en contacten A. Van Zaelen Antiquariaat
Location of A. Van Zaelen Antiquariaat on the google maps. Address and contacts of A. Van Zaelen Antiquariaat

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Van Zaelen Antiquariaat A. Van Zaelen Antiquariaat: Van Roy Sylvain | MARC DE WILDE | Rimec | Wijnen | Runlite S.A.

Other related companies as A. Van Zaelen Antiquariaat: Van Roy Sylvain | MARC DE WILDE | Rimec | Wijnen | Runlite S.A.

A. Van Zaelen Antiquariaat is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Van Zaelen Antiquariaat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336456298. Het bedrijf A. Van Zaelen Antiquariaat bevindt zich op het adres: Sint-Katelijnestraat 91,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A. Van Zaelen Antiquariaat zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Van Zaelen Antiquariaat is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Van Zaelen Antiquariaat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Van Zaelen Antiquariaat, openstaande posities, locatie van A. Van Zaelen Antiquariaat op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Van Zaelen Antiquariaat is a company, that was registered 2000 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is A. Van Zaelen Antiquariaat, company assigned to the tax number BE01336456298. The company A. Van Zaelen Antiquariaat is located at the address: Sint-Katelijnestraat 91,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A. Van Zaelen Antiquariaat were not found.
The main activity of A. Van Zaelen Antiquariaat is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Van Zaelen Antiquariaat is not available. You also can look at reviews of A. Van Zaelen Antiquariaat, open positions, location of A. Van Zaelen Antiquariaat on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Van Zaelen Antiquariaat, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Van Zaelen Antiquariaat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Van Zaelen Antiquariaat, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Van Zaelen Antiquariaat, employees, financial statistics.