DOCKX CTR NV

Contactgegevens DOCKX CTR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOCKX CTR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOCKX CTR NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Boomsesteenweg 400,2610, België

Telefoon (phone): 03 828 80 80; 0477 78 80 80 03 828 80 80; 0477 78 80 80

Fax (fax): +32 (87) 195-82-65 +32 (87) 195-82-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOCKX CTR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOCKX CTR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOCKX CTR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOCKX CTR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOCKX CTR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOCKX CTR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOCKX CTR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOCKX CTR NV
Products information DOCKX CTR NV

BTW identificatienummer (tax): BE03109375000
Ondernemingsnummer: 9754730224
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DOCKX CTR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOCKX CTR NV
(Get full report from official database of BE for DOCKX CTR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOCKX CTR NV
Addition kinds of activities for DOCKX CTR NV

781999. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec
01190401. Gerstboerderij | Barley farm
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij DOCKX CTR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOCKX CTR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOCKX CTR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOCKX CTR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Lassers koper braseren (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Medische sector, opleidingen + certificaten voorzien door bedrijf - Grote projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra)

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Student Billing (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    _

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van DOCKX CTR NV in sociale netwerken
Look for responds of DOCKX CTR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOCKX CTR NV. Laat een reactie achter voor DOCKX CTR NV. DOCKX CTR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOCKX CTR NV. Leave a respond for DOCKX CTR NV. DOCKX CTR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOCKX CTR NV op de google maps. Adres en contacten DOCKX CTR NV
Location of DOCKX CTR NV on the google maps. Address and contacts of DOCKX CTR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DOCKX CTR NV DOCKX CTR NV: Neve Plastics NV | Van der Schueren Chris | ANTIVOL SCRL | Aegist sprl | EXOTIC 2000

Other related companies as DOCKX CTR NV: Neve Plastics NV | Van der Schueren Chris | ANTIVOL SCRL | Aegist sprl | EXOTIC 2000

DOCKX CTR NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is DOCKX CTR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03109375000. Het bedrijf DOCKX CTR NV bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 400,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 263,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DOCKX CTR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOCKX CTR NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOCKX CTR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOCKX CTR NV, openstaande posities, locatie van DOCKX CTR NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOCKX CTR NV is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is DOCKX CTR NV, company assigned to the tax number BE03109375000. The company DOCKX CTR NV is located at the address: Boomsesteenweg 400,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 263,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DOCKX CTR NV were not found.
The main activity of DOCKX CTR NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOCKX CTR NV is not available. You also can look at reviews of DOCKX CTR NV, open positions, location of DOCKX CTR NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOCKX CTR NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOCKX CTR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOCKX CTR NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOCKX CTR NV, employees, financial statistics.