Neve Plastics NV

Contactgegevens Neve Plastics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neve Plastics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neve Plastics NV

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Liersesteenweg 187,2640, België

Telefoon (phone): 03 454 00 41 03 454 00 41

Fax (fax): 03 454 18 79 03 454 18 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neve Plastics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neve Plastics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neve Plastics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neve Plastics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neve Plastics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neve Plastics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neve Plastics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neve Plastics NV
Products information Neve Plastics NV

BTW identificatienummer (tax): BE09198822021
Ondernemingsnummer: 8921691894
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Neve Plastics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neve Plastics NV
(Get full report from official database of BE for Neve Plastics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neve Plastics NV
Addition kinds of activities for Neve Plastics NV

8631. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
229999. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
37619905. Ruimtevoertuigen, compleet | Space vehicles, complete
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
58120401. Automat (eetplekken) | Automat (eating places)

Werken bij Neve Plastics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neve Plastics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neve Plastics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neve Plastics NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

 • Transportplanner Export (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

 • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

 • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

 • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Unique Customer Care

  Type: Studentenjob

  Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

 • Business Unit Manager Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

  Type: Vaste Job

  Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

 • Traineeship Banking (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

 • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

 • Psycholoog m/v (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

 • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

  Type: Flexijob

  Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van Neve Plastics NV in sociale netwerken
Look for responds of Neve Plastics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neve Plastics NV. Laat een reactie achter voor Neve Plastics NV. Neve Plastics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neve Plastics NV. Leave a respond for Neve Plastics NV. Neve Plastics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neve Plastics NV op de google maps. Adres en contacten Neve Plastics NV
Location of Neve Plastics NV on the google maps. Address and contacts of Neve Plastics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Neve Plastics NV Neve Plastics NV: I.D.H. DIAMONDS NV NV | Authentic Digital Photolab | Condeco NV | STOCK AMERICAIN G VERMEERSCH BVBA | ETS-Informatics B.V.B.A.

Other related companies as Neve Plastics NV: I.D.H. DIAMONDS NV NV | Authentic Digital Photolab | Condeco NV | STOCK AMERICAIN G VERMEERSCH BVBA | ETS-Informatics B.V.B.A.

Neve Plastics NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Neve Plastics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09198822021. Het bedrijf Neve Plastics NV bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 187,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Neve Plastics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neve Plastics NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neve Plastics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neve Plastics NV, openstaande posities, locatie van Neve Plastics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Neve Plastics NV is a company, that was registered 1999 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is Neve Plastics NV, company assigned to the tax number BE09198822021. The company Neve Plastics NV is located at the address: Liersesteenweg 187,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Neve Plastics NV were not found.
The main activity of Neve Plastics NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Neve Plastics NV is not available. You also can look at reviews of Neve Plastics NV, open positions, location of Neve Plastics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neve Plastics NV, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neve Plastics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neve Plastics NV, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neve Plastics NV, employees, financial statistics.