All-Mobil BVBA

Contactgegevens All-Mobil BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All-Mobil BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

All-Mobil BVBA

Regio (region): Ingelmunster, België

Adres (address): Kortrijkstraat 187,8770, België

Telefoon (phone): 051 31 47 15 051 31 47 15

Fax (fax): 051 31 41 38 051 31 41 38

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All-Mobil BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All-Mobil BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All-Mobil BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All-Mobil BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All-Mobil BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All-Mobil BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All-Mobil BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All-Mobil BVBA
Products information All-Mobil BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04406860351
Ondernemingsnummer: 5519500732
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in All-Mobil BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All-Mobil BVBA
(Get full report from official database of BE for All-Mobil BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor All-Mobil BVBA
Addition kinds of activities for All-Mobil BVBA

493199. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
29110405. Paraffine | Paraffin wax
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
50840402. Boorpunten | Drilling bits
80210103. Maxillofacial specialist | Maxillofacial specialist
80690101. Alcoholisme rehabilitatie ziekenhuis | Alcoholism rehabilitation hospital

Werken bij All-Mobil BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All-Mobil BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All-Mobil BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All-Mobil BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van All-Mobil BVBA in sociale netwerken
Look for responds of All-Mobil BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor All-Mobil BVBA. Laat een reactie achter voor All-Mobil BVBA. All-Mobil BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All-Mobil BVBA. Leave a respond for All-Mobil BVBA. All-Mobil BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All-Mobil BVBA op de google maps. Adres en contacten All-Mobil BVBA
Location of All-Mobil BVBA on the google maps. Address and contacts of All-Mobil BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come All-Mobil BVBA All-Mobil BVBA: Frank De Ruddere BVBA | Thys Interieur Industrie NV | Dinjart Ets SA | Print De Decker B.V.B.A. | ETAP NV AFD. VERLICHTING NV

Other related companies as All-Mobil BVBA: Frank De Ruddere BVBA | Thys Interieur Industrie NV | Dinjart Ets SA | Print De Decker B.V.B.A. | ETAP NV AFD. VERLICHTING NV

All-Mobil BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Ingelmunster, België. De volledige naam van het bedrijf is All-Mobil BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04406860351. Het bedrijf All-Mobil BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 187,8770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 699,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in All-Mobil BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All-Mobil BVBA is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All-Mobil BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All-Mobil BVBA, openstaande posities, locatie van All-Mobil BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

All-Mobil BVBA is a company, that was registered 2011 in Ingelmunster region, Belgium. Full name of company is All-Mobil BVBA, company assigned to the tax number BE04406860351. The company All-Mobil BVBA is located at the address: Kortrijkstraat 187,8770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 699,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in All-Mobil BVBA were not found.
The main activity of All-Mobil BVBA is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of All-Mobil BVBA is not available. You also can look at reviews of All-Mobil BVBA, open positions, location of All-Mobil BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All-Mobil BVBA, Ingelmunster: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All-Mobil BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All-Mobil BVBA, Ingelmunster: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All-Mobil BVBA, employees, financial statistics.