Van Mele Tuinmeubelen

Contactgegevens Van Mele Tuinmeubelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mele Tuinmeubelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mele Tuinmeubelen

Regio (region): Hamme, België

Adres (address): Ardoystraat 82,9220, België

Telefoon (phone): 052 47 90 14 052 47 90 14

Fax (fax): 052 47 40 61 052 47 40 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mele Tuinmeubelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mele Tuinmeubelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mele Tuinmeubelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mele Tuinmeubelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mele Tuinmeubelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mele Tuinmeubelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mele Tuinmeubelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mele Tuinmeubelen
Products information Van Mele Tuinmeubelen

BTW identificatienummer (tax): BE07766754150
Ondernemingsnummer: 3079711914
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Mele Tuinmeubelen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mele Tuinmeubelen
(Get full report from official database of BE for Van Mele Tuinmeubelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mele Tuinmeubelen
Addition kinds of activities for Van Mele Tuinmeubelen

356801. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
02730105. Forel boerderij | Trout farm
17510201. Garage deur, installatie of erectie | Garage door, installation or erection
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
20879902. Concentraten, aroma's (behalve dranken) | Concentrates, flavoring (except drink)
22810106. Spinning garen | Spinning yarn
73730102. System engineering, computer gerelateerd | Systems engineering, computer related

Werken bij Van Mele Tuinmeubelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mele Tuinmeubelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mele Tuinmeubelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mele Tuinmeubelen. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van Van Mele Tuinmeubelen in sociale netwerken
Look for responds of Van Mele Tuinmeubelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mele Tuinmeubelen. Laat een reactie achter voor Van Mele Tuinmeubelen. Van Mele Tuinmeubelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mele Tuinmeubelen. Leave a respond for Van Mele Tuinmeubelen. Van Mele Tuinmeubelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mele Tuinmeubelen op de google maps. Adres en contacten Van Mele Tuinmeubelen
Location of Van Mele Tuinmeubelen on the google maps. Address and contacts of Van Mele Tuinmeubelen

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mele Tuinmeubelen Van Mele Tuinmeubelen: DE PREESTER-DE TREKVOGEL | Chouchou | Masertec NV | Bureau Eglise orthodoxe | MATH RIZK

Other related companies as Van Mele Tuinmeubelen: DE PREESTER-DE TREKVOGEL | Chouchou | Masertec NV | Bureau Eglise orthodoxe | MATH RIZK

Van Mele Tuinmeubelen is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Hamme, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mele Tuinmeubelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07766754150. Het bedrijf Van Mele Tuinmeubelen bevindt zich op het adres: Ardoystraat 82,9220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 520,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Mele Tuinmeubelen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mele Tuinmeubelen is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mele Tuinmeubelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mele Tuinmeubelen, openstaande posities, locatie van Van Mele Tuinmeubelen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Mele Tuinmeubelen is a company, that was registered 1997 in Hamme region, Belgium. Full name of company is Van Mele Tuinmeubelen, company assigned to the tax number BE07766754150. The company Van Mele Tuinmeubelen is located at the address: Ardoystraat 82,9220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 520,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Mele Tuinmeubelen were not found.
The main activity of Van Mele Tuinmeubelen is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mele Tuinmeubelen is not available. You also can look at reviews of Van Mele Tuinmeubelen, open positions, location of Van Mele Tuinmeubelen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mele Tuinmeubelen, Hamme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mele Tuinmeubelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mele Tuinmeubelen, Hamme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mele Tuinmeubelen, employees, financial statistics.