DE PREESTER-DE TREKVOGEL

Contactgegevens DE PREESTER-DE TREKVOGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PREESTER-DE TREKVOGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PREESTER-DE TREKVOGEL

Regio (region): Anzegem, België

Adres (address): Statiestraat 70,8570, België

Telefoon (phone): 056 68 82 68 056 68 82 68

Fax (fax): 056 68 74 13 056 68 74 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PREESTER-DE TREKVOGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PREESTER-DE TREKVOGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PREESTER-DE TREKVOGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PREESTER-DE TREKVOGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PREESTER-DE TREKVOGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PREESTER-DE TREKVOGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PREESTER-DE TREKVOGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PREESTER-DE TREKVOGEL
Products information DE PREESTER-DE TREKVOGEL

BTW identificatienummer (tax): BE07420959472
Ondernemingsnummer: 9146636962
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE PREESTER-DE TREKVOGEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PREESTER-DE TREKVOGEL
(Get full report from official database of BE for DE PREESTER-DE TREKVOGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PREESTER-DE TREKVOGEL
Addition kinds of activities for DE PREESTER-DE TREKVOGEL

239905. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
32310403. Gelamineerd glas: gemaakt van gekochte glas | Laminated glass: made from purchased glass
37310101. Barges, bouw en reparatie | Barges, building and repairing
38229916. Dampverwarmingsregelaars | Vapor heating controls
38230305. Vloeistofniveaus, industrieel proces type | Liquid level instruments, industrial process type
51590500. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
76239903. Koelkast reparatie service | Refrigerator repair service

Werken bij DE PREESTER-DE TREKVOGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PREESTER-DE TREKVOGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PREESTER-DE TREKVOGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PREESTER-DE TREKVOGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Grondwerker (m/v) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    wij zijn op zoek naar een grondwerker (m/v) 

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

Zoek naar antwoorden van DE PREESTER-DE TREKVOGEL in sociale netwerken
Look for responds of DE PREESTER-DE TREKVOGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PREESTER-DE TREKVOGEL. Laat een reactie achter voor DE PREESTER-DE TREKVOGEL. DE PREESTER-DE TREKVOGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PREESTER-DE TREKVOGEL. Leave a respond for DE PREESTER-DE TREKVOGEL. DE PREESTER-DE TREKVOGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PREESTER-DE TREKVOGEL op de google maps. Adres en contacten DE PREESTER-DE TREKVOGEL
Location of DE PREESTER-DE TREKVOGEL on the google maps. Address and contacts of DE PREESTER-DE TREKVOGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PREESTER-DE TREKVOGEL DE PREESTER-DE TREKVOGEL: GSF EUROPE SPRL | Kerkhofs Houtbedrijf BVBA | VVC Vlaamse Visserijcooperatie | AP-ART | L.Trading Cy

Other related companies as DE PREESTER-DE TREKVOGEL: GSF EUROPE SPRL | Kerkhofs Houtbedrijf BVBA | VVC Vlaamse Visserijcooperatie | AP-ART | L.Trading Cy

DE PREESTER-DE TREKVOGEL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Anzegem, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PREESTER-DE TREKVOGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07420959472. Het bedrijf DE PREESTER-DE TREKVOGEL bevindt zich op het adres: Statiestraat 70,8570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE PREESTER-DE TREKVOGEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE PREESTER-DE TREKVOGEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PREESTER-DE TREKVOGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PREESTER-DE TREKVOGEL, openstaande posities, locatie van DE PREESTER-DE TREKVOGEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE PREESTER-DE TREKVOGEL is a company, that was registered 2011 in Anzegem region, Belgium. Full name of company is DE PREESTER-DE TREKVOGEL, company assigned to the tax number BE07420959472. The company DE PREESTER-DE TREKVOGEL is located at the address: Statiestraat 70,8570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE PREESTER-DE TREKVOGEL were not found.
The main activity of DE PREESTER-DE TREKVOGEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PREESTER-DE TREKVOGEL is not available. You also can look at reviews of DE PREESTER-DE TREKVOGEL, open positions, location of DE PREESTER-DE TREKVOGEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PREESTER-DE TREKVOGEL, Anzegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PREESTER-DE TREKVOGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PREESTER-DE TREKVOGEL, Anzegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PREESTER-DE TREKVOGEL, employees, financial statistics.