Degey Denis

Contactgegevens Degey Denis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Degey Denis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Degey Denis

Regio (region): Namur (Bouge), België

Adres (address): Route de Hannut 46,5004, België

Telefoon (phone): 081 21 18 48; 0495 74 83 37 081 21 18 48; 0495 74 83 37

Fax (fax): 081 21 43 58 081 21 43 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Degey Denis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Degey Denis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Degey Denis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Degey Denis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Degey Denis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Degey Denis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Degey Denis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Degey Denis
Products information Degey Denis

BTW identificatienummer (tax): BE07875793457
Ondernemingsnummer: 3897369384
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Degey Denis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Degey Denis
(Get full report from official database of BE for Degey Denis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Degey Denis
Addition kinds of activities for Degey Denis

02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
32319906. Kijk kristallen, glas | Watch crystals, glass
34629903. Armorplaat, gesmeed ijzer of staal | Armor plate, forged iron or steel
36959900. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec

Werken bij Degey Denis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Degey Denis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Degey Denis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Degey Denis. Looking for open vacancies in other companies

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Degey Denis in sociale netwerken
Look for responds of Degey Denis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Degey Denis. Laat een reactie achter voor Degey Denis. Degey Denis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Degey Denis. Leave a respond for Degey Denis. Degey Denis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Degey Denis op de google maps. Adres en contacten Degey Denis
Location of Degey Denis on the google maps. Address and contacts of Degey Denis

Andere gerelateerde bedrijven als come Degey Denis Degey Denis: AANDRIJVINGEN GALLON NV | Xagil Labo BVBA | Schepers NV | Folcque SPRL | A. Aannemingen Christiaens

Other related companies as Degey Denis: AANDRIJVINGEN GALLON NV | Xagil Labo BVBA | Schepers NV | Folcque SPRL | A. Aannemingen Christiaens

Degey Denis is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Namur (Bouge), België. De volledige naam van het bedrijf is Degey Denis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07875793457. Het bedrijf Degey Denis bevindt zich op het adres: Route de Hannut 46,5004. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 604,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Degey Denis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Degey Denis is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Degey Denis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Degey Denis, openstaande posities, locatie van Degey Denis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Degey Denis is a company, that was registered 1991 in Namur (Bouge) region, Belgium. Full name of company is Degey Denis, company assigned to the tax number BE07875793457. The company Degey Denis is located at the address: Route de Hannut 46,5004. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 604,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Degey Denis were not found.
The main activity of Degey Denis is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Degey Denis is not available. You also can look at reviews of Degey Denis, open positions, location of Degey Denis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Degey Denis, Namur (Bouge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Degey Denis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Degey Denis, Namur (Bouge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Degey Denis, employees, financial statistics.