AANDRIJVINGEN GALLON NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • AANDRIJVINGEN GALLON NV
Private companiesFood and Kindred Products • AANDRIJVINGEN GALLON NV

Contactgegevens AANDRIJVINGEN GALLON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANDRIJVINGEN GALLON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANDRIJVINGEN GALLON NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Mariastraat 22,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 06 02 051 20 06 02

Fax (fax): 051 22 59 68 051 22 59 68

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANDRIJVINGEN GALLON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANDRIJVINGEN GALLON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANDRIJVINGEN GALLON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANDRIJVINGEN GALLON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANDRIJVINGEN GALLON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANDRIJVINGEN GALLON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANDRIJVINGEN GALLON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANDRIJVINGEN GALLON NV
Products information AANDRIJVINGEN GALLON NV

BTW identificatienummer (tax): BE04612579345
Ondernemingsnummer: 9351806640
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AANDRIJVINGEN GALLON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANDRIJVINGEN GALLON NV
(Get full report from official database of BE for AANDRIJVINGEN GALLON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANDRIJVINGEN GALLON NV
Addition kinds of activities for AANDRIJVINGEN GALLON NV

829902. Educatieve diensten | Educational services
22110514. Rep, katoen | Rep, cotton
24939900. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
35520206. Jacquard loom onderdelen en bijlagen | Jacquard loom parts and attachments
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair

Werken bij AANDRIJVINGEN GALLON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANDRIJVINGEN GALLON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANDRIJVINGEN GALLON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANDRIJVINGEN GALLON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Flexi Job keuken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ARTHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

Zoek naar antwoorden van AANDRIJVINGEN GALLON NV in sociale netwerken
Look for responds of AANDRIJVINGEN GALLON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANDRIJVINGEN GALLON NV. Laat een reactie achter voor AANDRIJVINGEN GALLON NV. AANDRIJVINGEN GALLON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANDRIJVINGEN GALLON NV. Leave a respond for AANDRIJVINGEN GALLON NV. AANDRIJVINGEN GALLON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANDRIJVINGEN GALLON NV op de google maps. Adres en contacten AANDRIJVINGEN GALLON NV
Location of AANDRIJVINGEN GALLON NV on the google maps. Address and contacts of AANDRIJVINGEN GALLON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AANDRIJVINGEN GALLON NV AANDRIJVINGEN GALLON NV: DE BROUWERE | Gulix & Partners BVBA | Veko Lightsystems BVBA | Cameleon Products NV | Durlem SA

Other related companies as AANDRIJVINGEN GALLON NV: DE BROUWERE | Gulix & Partners BVBA | Veko Lightsystems BVBA | Cameleon Products NV | Durlem SA

AANDRIJVINGEN GALLON NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is AANDRIJVINGEN GALLON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04612579345. Het bedrijf AANDRIJVINGEN GALLON NV bevindt zich op het adres: Mariastraat 22,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AANDRIJVINGEN GALLON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANDRIJVINGEN GALLON NV is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANDRIJVINGEN GALLON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANDRIJVINGEN GALLON NV, openstaande posities, locatie van AANDRIJVINGEN GALLON NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

AANDRIJVINGEN GALLON NV is a company, that was registered 1985 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is AANDRIJVINGEN GALLON NV, company assigned to the tax number BE04612579345. The company AANDRIJVINGEN GALLON NV is located at the address: Mariastraat 22,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AANDRIJVINGEN GALLON NV were not found.
The main activity of AANDRIJVINGEN GALLON NV is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AANDRIJVINGEN GALLON NV is not available. You also can look at reviews of AANDRIJVINGEN GALLON NV, open positions, location of AANDRIJVINGEN GALLON NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANDRIJVINGEN GALLON NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANDRIJVINGEN GALLON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANDRIJVINGEN GALLON NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANDRIJVINGEN GALLON NV, employees, financial statistics.