Veko Lightsystems BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Veko Lightsystems BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Veko Lightsystems BVBA

Contactgegevens Veko Lightsystems BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Veko Lightsystems BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Veko Lightsystems BVBA

Regio (region): WILRIJK, België

Adres (address): KRUISHOFSTRAAT 295,2610, België

Telefoon (phone): 03 827 21 96 03 827 21 96

Fax (fax): 03 825 52 86 03 825 52 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Veko Lightsystems BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Veko Lightsystems BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Veko Lightsystems BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Veko Lightsystems BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Veko Lightsystems BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Veko Lightsystems BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Veko Lightsystems BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Veko Lightsystems BVBA
Products information Veko Lightsystems BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08719543457
Ondernemingsnummer: 8116119384
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Veko Lightsystems BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Veko Lightsystems BVBA
(Get full report from official database of BE for Veko Lightsystems BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Veko Lightsystems BVBA
Addition kinds of activities for Veko Lightsystems BVBA

4841. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
23370201. Capes, behalve bont of rubber: vrouwen, misses 'en junioren' | Capes, except fur or rubber: women's, misses', and juniors'
24991200. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
35320105. Boren, kern | Drills, core
51719902. Petroleum terminals | Petroleum terminals
63519905. Wederkerige interinsurance uitwisselingen: borg, trouw | Reciprocal interinsurance exchanges: surety, fidelity

Werken bij Veko Lightsystems BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Veko Lightsystems BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Veko Lightsystems BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Veko Lightsystems BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van Veko Lightsystems BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Veko Lightsystems BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Veko Lightsystems BVBA. Laat een reactie achter voor Veko Lightsystems BVBA. Veko Lightsystems BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Veko Lightsystems BVBA. Leave a respond for Veko Lightsystems BVBA. Veko Lightsystems BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Veko Lightsystems BVBA op de google maps. Adres en contacten Veko Lightsystems BVBA
Location of Veko Lightsystems BVBA on the google maps. Address and contacts of Veko Lightsystems BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Veko Lightsystems BVBA Veko Lightsystems BVBA: RICKS ENGINEERING | Assigna Theunis N.V. | Importec Benelux B.V.B.A. | JPS - SYSTEMS | Multi Communications

Other related companies as Veko Lightsystems BVBA: RICKS ENGINEERING | Assigna Theunis N.V. | Importec Benelux B.V.B.A. | JPS - SYSTEMS | Multi Communications

Veko Lightsystems BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio WILRIJK, België. De volledige naam van het bedrijf is Veko Lightsystems BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08719543457. Het bedrijf Veko Lightsystems BVBA bevindt zich op het adres: KRUISHOFSTRAAT 295,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Veko Lightsystems BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Veko Lightsystems BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Veko Lightsystems BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Veko Lightsystems BVBA, openstaande posities, locatie van Veko Lightsystems BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Veko Lightsystems BVBA is a company, that was registered 1990 in WILRIJK region, Belgium. Full name of company is Veko Lightsystems BVBA, company assigned to the tax number BE08719543457. The company Veko Lightsystems BVBA is located at the address: KRUISHOFSTRAAT 295,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Veko Lightsystems BVBA were not found.
The main activity of Veko Lightsystems BVBA is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Veko Lightsystems BVBA is not available. You also can look at reviews of Veko Lightsystems BVBA, open positions, location of Veko Lightsystems BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Veko Lightsystems BVBA, WILRIJK: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Veko Lightsystems BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Veko Lightsystems BVBA, WILRIJK: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Veko Lightsystems BVBA, employees, financial statistics.