CALLENS FIRMA

Contactgegevens CALLENS FIRMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALLENS FIRMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALLENS FIRMA

Regio (region): Wevelgem, België

Adres (address): Roeselarestraat 419,8560, België

Telefoon (phone): 056 41 23 53 056 41 23 53

Fax (fax): 056 41 92 33 056 41 92 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALLENS FIRMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALLENS FIRMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALLENS FIRMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALLENS FIRMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALLENS FIRMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALLENS FIRMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALLENS FIRMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALLENS FIRMA
Products information CALLENS FIRMA

BTW identificatienummer (tax): BE09453155517
Ondernemingsnummer: 8312500000
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CALLENS FIRMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALLENS FIRMA
(Get full report from official database of BE for CALLENS FIRMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALLENS FIRMA
Addition kinds of activities for CALLENS FIRMA

473102. Vrachtvervoer | Freight forwarding
22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
28610200. Houtextracten | Wood extract products
35520210. Loopers, textielmachines | Loopers, textile machinery
37690000. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
59999902. Veilingzalen (algemene koopwaar) | Auction rooms (general merchandise)

Werken bij CALLENS FIRMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALLENS FIRMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALLENS FIRMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALLENS FIRMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C --> REGIO RANST (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een VASTE chauffeur. Je zal heftrucks vervoeren van de klant naar het bedrijf & van het bedrijf naar de klant.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van CALLENS FIRMA in sociale netwerken
Look for responds of CALLENS FIRMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALLENS FIRMA. Laat een reactie achter voor CALLENS FIRMA. CALLENS FIRMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALLENS FIRMA. Leave a respond for CALLENS FIRMA. CALLENS FIRMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALLENS FIRMA op de google maps. Adres en contacten CALLENS FIRMA
Location of CALLENS FIRMA on the google maps. Address and contacts of CALLENS FIRMA

Andere gerelateerde bedrijven als come CALLENS FIRMA CALLENS FIRMA: TWO 4 TWO SA | Goossens D | MONSIEUR DELFOSSE J-M | Atar Bvbva | EBG

Other related companies as CALLENS FIRMA: TWO 4 TWO SA | Goossens D | MONSIEUR DELFOSSE J-M | Atar Bvbva | EBG

CALLENS FIRMA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Wevelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is CALLENS FIRMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09453155517. Het bedrijf CALLENS FIRMA bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 419,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CALLENS FIRMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CALLENS FIRMA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALLENS FIRMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALLENS FIRMA, openstaande posities, locatie van CALLENS FIRMA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CALLENS FIRMA is a company, that was registered 1996 in Wevelgem region, Belgium. Full name of company is CALLENS FIRMA, company assigned to the tax number BE09453155517. The company CALLENS FIRMA is located at the address: Roeselarestraat 419,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CALLENS FIRMA were not found.
The main activity of CALLENS FIRMA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CALLENS FIRMA is not available. You also can look at reviews of CALLENS FIRMA, open positions, location of CALLENS FIRMA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALLENS FIRMA, Wevelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALLENS FIRMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALLENS FIRMA, Wevelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALLENS FIRMA, employees, financial statistics.