MONSIEUR DELFOSSE J-M

Contactgegevens MONSIEUR DELFOSSE J-M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONSIEUR DELFOSSE J-M: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONSIEUR DELFOSSE J-M

Regio (region): Lessines, België

Adres (address): Rue René Magritte 7,7860, België

Telefoon (phone): +32 (65) 461-25-99 +32 (65) 461-25-99

Fax (fax): +32 (58) 985-85-92 +32 (58) 985-85-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONSIEUR DELFOSSE J-M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONSIEUR DELFOSSE J-M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONSIEUR DELFOSSE J-M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONSIEUR DELFOSSE J-M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONSIEUR DELFOSSE J-M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONSIEUR DELFOSSE J-M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONSIEUR DELFOSSE J-M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONSIEUR DELFOSSE J-M
Products information MONSIEUR DELFOSSE J-M

BTW identificatienummer (tax): BE08651428222
Ondernemingsnummer: 7423980712
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MONSIEUR DELFOSSE J-M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONSIEUR DELFOSSE J-M
(Get full report from official database of BE for MONSIEUR DELFOSSE J-M)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONSIEUR DELFOSSE J-M
Addition kinds of activities for MONSIEUR DELFOSSE J-M

01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials
59990301. banners | Banners
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij MONSIEUR DELFOSSE J-M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONSIEUR DELFOSSE J-M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONSIEUR DELFOSSE J-M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONSIEUR DELFOSSE J-M. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

Zoek naar antwoorden van MONSIEUR DELFOSSE J-M in sociale netwerken
Look for responds of MONSIEUR DELFOSSE J-M in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONSIEUR DELFOSSE J-M. Laat een reactie achter voor MONSIEUR DELFOSSE J-M. MONSIEUR DELFOSSE J-M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONSIEUR DELFOSSE J-M. Leave a respond for MONSIEUR DELFOSSE J-M. MONSIEUR DELFOSSE J-M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONSIEUR DELFOSSE J-M op de google maps. Adres en contacten MONSIEUR DELFOSSE J-M
Location of MONSIEUR DELFOSSE J-M on the google maps. Address and contacts of MONSIEUR DELFOSSE J-M

Andere gerelateerde bedrijven als come MONSIEUR DELFOSSE J-M MONSIEUR DELFOSSE J-M: Saelens-Haelterman BVBA | Emgo NV | Klit | Envico BVBA | Aphilion

Other related companies as MONSIEUR DELFOSSE J-M: Saelens-Haelterman BVBA | Emgo NV | Klit | Envico BVBA | Aphilion

MONSIEUR DELFOSSE J-M is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Lessines, België. De volledige naam van het bedrijf is MONSIEUR DELFOSSE J-M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08651428222. Het bedrijf MONSIEUR DELFOSSE J-M bevindt zich op het adres: Rue René Magritte 7,7860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MONSIEUR DELFOSSE J-M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONSIEUR DELFOSSE J-M is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONSIEUR DELFOSSE J-M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONSIEUR DELFOSSE J-M, openstaande posities, locatie van MONSIEUR DELFOSSE J-M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MONSIEUR DELFOSSE J-M is a company, that was registered 1998 in Lessines region, Belgium. Full name of company is MONSIEUR DELFOSSE J-M, company assigned to the tax number BE08651428222. The company MONSIEUR DELFOSSE J-M is located at the address: Rue René Magritte 7,7860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MONSIEUR DELFOSSE J-M were not found.
The main activity of MONSIEUR DELFOSSE J-M is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MONSIEUR DELFOSSE J-M is not available. You also can look at reviews of MONSIEUR DELFOSSE J-M, open positions, location of MONSIEUR DELFOSSE J-M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONSIEUR DELFOSSE J-M, Lessines: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONSIEUR DELFOSSE J-M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONSIEUR DELFOSSE J-M, Lessines: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONSIEUR DELFOSSE J-M, employees, financial statistics.