Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min

Contactgegevens Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min

Regio (region): Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Adres (address): Machelenstraat 169,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 33 29 09 386 33 29

Fax (fax): 09 386 73 06 09 386 73 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min
Products information Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min

BTW identificatienummer (tax): BE01851165771
Ondernemingsnummer: 4808410644
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min
(Get full report from official database of BE for Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min
Addition kinds of activities for Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min

36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric
38250203. audiometers | Audiometers
39420102. Doll delen | Doll parts
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation
80490000. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner

Werken bij Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Kraanmachinist - rijbewijs CE (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist met rijbewijs CE

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

Zoek naar antwoorden van Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min in sociale netwerken
Look for responds of Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min. Laat een reactie achter voor Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min. Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min. Leave a respond for Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min. Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min op de google maps. Adres en contacten Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min
Location of Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min on the google maps. Address and contacts of Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min

Andere gerelateerde bedrijven als come Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min: Magnus M | Audiovisueel Centrum C.V.O. | Maertens S.A. | Surv BVBA | masquelin.com

Other related companies as Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min: Magnus M | Audiovisueel Centrum C.V.O. | Maertens S.A. | Surv BVBA | masquelin.com

Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België. De volledige naam van het bedrijf is Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01851165771. Het bedrijf Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min bevindt zich op het adres: Machelenstraat 169,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 594,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, openstaande posities, locatie van Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min is a company, that was registered 1985 in Deinze (Petegem-aan-de-Leie) region, Belgium. Full name of company is Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, company assigned to the tax number BE01851165771. The company Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min is located at the address: Machelenstraat 169,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 594,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min were not found.
The main activity of Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min is not available. You also can look at reviews of Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, open positions, location of Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Min, employees, financial statistics.