masquelin.com

Contactgegevens masquelin.com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data masquelin.com: address, phone, fax, email, website, opening hours

masquelin.com

Regio (region): Ieper BELGIUM 8900 - BE, België

Adres (address): Korte Torhoutstraat 11, België

Telefoon (phone): 3257215200 3257215200

Fax (fax): +32 (57) 881-78-96 +32 (57) 881-78-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) masquelin.com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "masquelin.com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "masquelin.com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van masquelin.com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen masquelin.com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of masquelin.com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees masquelin.com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti masquelin.com
Products information masquelin.com

BTW identificatienummer (tax): BE08552551269
Ondernemingsnummer: 6999908447
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in masquelin.com zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor masquelin.com
(Get full report from official database of BE for masquelin.com)

Aanvulling soorten activiteiten voor masquelin.com
Addition kinds of activities for masquelin.com

238499. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
13819906. Spudding in olie- en gasputten | Spudding in oil and gas wells
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
38430213. Wax, tandheelkunde | Wax, dental
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood
59990701. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec

Werken bij masquelin.com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in masquelin.com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor masquelin.com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for masquelin.com. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

Zoek naar antwoorden van masquelin.com in sociale netwerken
Look for responds of masquelin.com in social networks

Lees alle opmerkingen voor masquelin.com. Laat een reactie achter voor masquelin.com. masquelin.com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for masquelin.com. Leave a respond for masquelin.com. masquelin.com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie masquelin.com op de google maps. Adres en contacten masquelin.com
Location of masquelin.com on the google maps. Address and contacts of masquelin.com

Andere gerelateerde bedrijven als come masquelin.com masquelin.com: Van Dooren bvba BVBA | PRAET GEERT BVBA | Willems S | INVICTA BELGIUM INTERNATIONAL INSURANCE SERVICES | Mohammad Shahla MD

Other related companies as masquelin.com: Van Dooren bvba BVBA | PRAET GEERT BVBA | Willems S | INVICTA BELGIUM INTERNATIONAL INSURANCE SERVICES | Mohammad Shahla MD

masquelin.com is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Ieper BELGIUM 8900 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is masquelin.com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08552551269. Het bedrijf masquelin.com bevindt zich op het adres: Korte Torhoutstraat 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in masquelin.com zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van masquelin.com is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van masquelin.com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van masquelin.com, openstaande posities, locatie van masquelin.com op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

masquelin.com is a company, that was registered 1987 in Ieper BELGIUM 8900 - BE region, Belgium. Full name of company is masquelin.com, company assigned to the tax number BE08552551269. The company masquelin.com is located at the address: Korte Torhoutstraat 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in masquelin.com were not found.
The main activity of masquelin.com is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of masquelin.com is not available. You also can look at reviews of masquelin.com, open positions, location of masquelin.com on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over masquelin.com, Ieper BELGIUM 8900 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf masquelin.com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about masquelin.com, Ieper BELGIUM 8900 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company masquelin.com, employees, financial statistics.