Kobold Instrumentatie NV

Contactgegevens Kobold Instrumentatie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kobold Instrumentatie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kobold Instrumentatie NV

Regio (region): Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Adres (address): Sint-Amandsstraat 2,1853, België

Telefoon (phone): 02 267 21 55 02 267 21 55

Fax (fax): 02 267 34 14 02 267 34 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kobold Instrumentatie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kobold Instrumentatie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kobold Instrumentatie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kobold Instrumentatie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kobold Instrumentatie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kobold Instrumentatie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kobold Instrumentatie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kobold Instrumentatie NV
Products information Kobold Instrumentatie NV

BTW identificatienummer (tax): BE04863067626
Ondernemingsnummer: 2026123046
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Kobold Instrumentatie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kobold Instrumentatie NV
(Get full report from official database of BE for Kobold Instrumentatie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kobold Instrumentatie NV
Addition kinds of activities for Kobold Instrumentatie NV

23699908. Slacks: meisjes en kinderen | Slacks: girls' and children's
28920209. Buskruit | Gunpowder
32290706. Lenzen, lantaarn, zaklamp, koplamp, enz .: glas | Lenses, lantern, flashlight, headlight, etc.: glass
33990000. Primaire metalen producten | Primary metal products
37430306. Tenders, locomotief | Tenders, locomotive
42129910. Mail carrier, contract | Mail carriers, contract
50630403. Verlichtingsinrichtingen, commercieel en industrieel | Lighting fixtures, commercial and industrial
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop
86610121. Diverse kerkgenootschap | Miscellaneous denomination church
91110200. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local

Werken bij Kobold Instrumentatie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kobold Instrumentatie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kobold Instrumentatie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kobold Instrumentatie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • student deeltijds callagent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Kobold Instrumentatie NV in sociale netwerken
Look for responds of Kobold Instrumentatie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kobold Instrumentatie NV. Laat een reactie achter voor Kobold Instrumentatie NV. Kobold Instrumentatie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kobold Instrumentatie NV. Leave a respond for Kobold Instrumentatie NV. Kobold Instrumentatie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kobold Instrumentatie NV op de google maps. Adres en contacten Kobold Instrumentatie NV
Location of Kobold Instrumentatie NV on the google maps. Address and contacts of Kobold Instrumentatie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kobold Instrumentatie NV Kobold Instrumentatie NV: B.A.G. LPG CENTER DIEST | Nutriform Concept | M.D. International | Grain Cake Bakery co | Witte Hoeve (De)

Other related companies as Kobold Instrumentatie NV: B.A.G. LPG CENTER DIEST | Nutriform Concept | M.D. International | Grain Cake Bakery co | Witte Hoeve (De)

Kobold Instrumentatie NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Grimbergen (Strombeek-Bever), België. De volledige naam van het bedrijf is Kobold Instrumentatie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04863067626. Het bedrijf Kobold Instrumentatie NV bevindt zich op het adres: Sint-Amandsstraat 2,1853. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Kobold Instrumentatie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kobold Instrumentatie NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kobold Instrumentatie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kobold Instrumentatie NV, openstaande posities, locatie van Kobold Instrumentatie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kobold Instrumentatie NV is a company, that was registered 1989 in Grimbergen (Strombeek-Bever) region, Belgium. Full name of company is Kobold Instrumentatie NV, company assigned to the tax number BE04863067626. The company Kobold Instrumentatie NV is located at the address: Sint-Amandsstraat 2,1853. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Kobold Instrumentatie NV were not found.
The main activity of Kobold Instrumentatie NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kobold Instrumentatie NV is not available. You also can look at reviews of Kobold Instrumentatie NV, open positions, location of Kobold Instrumentatie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kobold Instrumentatie NV, Grimbergen (Strombeek-Bever): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kobold Instrumentatie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kobold Instrumentatie NV, Grimbergen (Strombeek-Bever): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kobold Instrumentatie NV, employees, financial statistics.