Witte Hoeve (De)

Contactgegevens Witte Hoeve (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Witte Hoeve (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Witte Hoeve (De)

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Elsweg 10,1600, België

Telefoon (phone): 02 377 47 89 02 377 47 89

Fax (fax): 02 378 40 41 02 378 40 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Witte Hoeve (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Witte Hoeve (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Witte Hoeve (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Witte Hoeve (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Witte Hoeve (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Witte Hoeve (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Witte Hoeve (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Witte Hoeve (De)
Products information Witte Hoeve (De)

BTW identificatienummer (tax): BE09135925292
Ondernemingsnummer: 7701934814
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Witte Hoeve (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Witte Hoeve (De)
(Get full report from official database of BE for Witte Hoeve (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Witte Hoeve (De)
Addition kinds of activities for Witte Hoeve (De)

02720000. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
35410205. Facing machines | Facing machines
37619901. Ballistische raketten, compleet | Ballistic missiles, complete
51980104. lakken | Lacquers
79290103. Country muziek groepen of artiesten | Country music groups or artists
92249904. Brandpreventiebureau, overheid | Fire prevention office, government

Werken bij Witte Hoeve (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Witte Hoeve (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Witte Hoeve (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Witte Hoeve (De). Looking for open vacancies in other companies

  • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

Zoek naar antwoorden van Witte Hoeve (De) in sociale netwerken
Look for responds of Witte Hoeve (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Witte Hoeve (De). Laat een reactie achter voor Witte Hoeve (De). Witte Hoeve (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Witte Hoeve (De). Leave a respond for Witte Hoeve (De). Witte Hoeve (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Witte Hoeve (De) op de google maps. Adres en contacten Witte Hoeve (De)
Location of Witte Hoeve (De) on the google maps. Address and contacts of Witte Hoeve (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Witte Hoeve (De) Witte Hoeve (De): HBC | IKONE-LABO PHOTO PROFESSIONNEL | CCMP sa Subs.MavomGroup NL | Tennis-Brick NV | The Art Document Company

Other related companies as Witte Hoeve (De): HBC | IKONE-LABO PHOTO PROFESSIONNEL | CCMP sa Subs.MavomGroup NL | Tennis-Brick NV | The Art Document Company

Witte Hoeve (De) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is Witte Hoeve (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09135925292. Het bedrijf Witte Hoeve (De) bevindt zich op het adres: Elsweg 10,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Witte Hoeve (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Witte Hoeve (De) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Witte Hoeve (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Witte Hoeve (De), openstaande posities, locatie van Witte Hoeve (De) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Witte Hoeve (De) is a company, that was registered 1998 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is Witte Hoeve (De), company assigned to the tax number BE09135925292. The company Witte Hoeve (De) is located at the address: Elsweg 10,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Witte Hoeve (De) were not found.
The main activity of Witte Hoeve (De) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Witte Hoeve (De) is not available. You also can look at reviews of Witte Hoeve (De), open positions, location of Witte Hoeve (De) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Witte Hoeve (De), Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Witte Hoeve (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Witte Hoeve (De), Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Witte Hoeve (De), employees, financial statistics.