ELCOMETER SPRL

Contactgegevens ELCOMETER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELCOMETER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELCOMETER SPRL

Regio (region): Oupeye (Hermalle-sous-Argenteau), België

Adres (address): Rue Vallée 13,4681, België

Telefoon (phone): 04 379 96 10 04 379 96 10

Fax (fax): 04 374 06 03 04 374 06 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELCOMETER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELCOMETER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELCOMETER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELCOMETER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELCOMETER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELCOMETER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELCOMETER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELCOMETER SPRL
Products information ELCOMETER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08770904541
Ondernemingsnummer: 7186401367
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ELCOMETER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELCOMETER SPRL
(Get full report from official database of BE for ELCOMETER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELCOMETER SPRL
Addition kinds of activities for ELCOMETER SPRL

10310101. Cerussiet mijnbouw | Cerussite mining
20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
22111213. Plaids, katoen | Plaids, cotton
42149901. Meubelen bewegen en opslaan, lokaal | Furniture moving and storage, local
78419900. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij ELCOMETER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELCOMETER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELCOMETER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELCOMETER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Studierelevante bijbaan student Preventie en veiligheid - regio Waregem (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn we op zoek naar een student die een project zal uitwerken rond preventie en veiligheid . Je wordt tewerkgesteld gedurende 1 maand in de zomer en zal nadien doorheen het school 1 dag per week werken.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

Zoek naar antwoorden van ELCOMETER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ELCOMETER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELCOMETER SPRL. Laat een reactie achter voor ELCOMETER SPRL. ELCOMETER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELCOMETER SPRL. Leave a respond for ELCOMETER SPRL. ELCOMETER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELCOMETER SPRL op de google maps. Adres en contacten ELCOMETER SPRL
Location of ELCOMETER SPRL on the google maps. Address and contacts of ELCOMETER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ELCOMETER SPRL ELCOMETER SPRL: SITA WEST | (in)Extenso SPRL | A.C.L. Van Damme | FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK | Precision Metals N.V.

Other related companies as ELCOMETER SPRL: SITA WEST | (in)Extenso SPRL | A.C.L. Van Damme | FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK | Precision Metals N.V.

ELCOMETER SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Oupeye (Hermalle-sous-Argenteau), België. De volledige naam van het bedrijf is ELCOMETER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770904541. Het bedrijf ELCOMETER SPRL bevindt zich op het adres: Rue Vallée 13,4681. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ELCOMETER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELCOMETER SPRL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELCOMETER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELCOMETER SPRL, openstaande posities, locatie van ELCOMETER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELCOMETER SPRL is a company, that was registered 2009 in Oupeye (Hermalle-sous-Argenteau) region, Belgium. Full name of company is ELCOMETER SPRL, company assigned to the tax number BE08770904541. The company ELCOMETER SPRL is located at the address: Rue Vallée 13,4681. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ELCOMETER SPRL were not found.
The main activity of ELCOMETER SPRL is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELCOMETER SPRL is not available. You also can look at reviews of ELCOMETER SPRL, open positions, location of ELCOMETER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELCOMETER SPRL, Oupeye (Hermalle-sous-Argenteau): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELCOMETER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELCOMETER SPRL, Oupeye (Hermalle-sous-Argenteau): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELCOMETER SPRL, employees, financial statistics.